• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Moja ciąże będzie prowadziła moja lekarz z poprzedniej ciąży także spoko bo byłam zadowolona.

Ja od jakichś 2 dni się gorzej czuje, nie wiem czy to mdłości czy co, bo nigdy nie miałam, wymiotować mi się nie chce ale jakoś tak w przełyku nie miło. Chyba ze to coś od żołądka.

Dużo z was ma grupę krwi ujemna, a myślałam , ze bede sama ;)

Coraz częściej zastanawiam się nad imionami i nic mi nie przychodzi konkretnego do głowy, na żadna z płci. A jeszcze żeby było ok w Polsce i w Hiszpanii pod względem wymowy i pisowni czyli odpadają typowe imiona polskie i hiszpańskie tez, zreszta z typowych hiszpańskich nic mi się nie podoba. Będzie ciężko,już to czuje.

reklama
Ennis wywal termofor, na stany zapalne zimne oklady tylko. Moze Cie przewialo? Albo spalas w dziwnej pozycji.

Pisalyscie o ph w okolicach intymnych. Kiedys podmywalam, o ile to tak mozna nazwac, jogurtem naturalnym plus mialam pic aktimelki po kilka dziennie.

Wrocilam z pracy i zrobilam sobie zupke pomidowrowa amino. Ja to mam kuku w glowie, zamiast isc spac to szwedam sie w kuchni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry