natka_z
Fanka BB :)
Znalazłam taka stronę, może komuś się przyda
Wybieracie rok urodzenia i pokazują się szczepienia, które były wykonywane.
Link do: Historyczne Kalendarze Szczepień
Link do: Historyczne Kalendarze Szczepień
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurczę nie mogę znaleźć książeczki ale coś mi swita szczepienie w 13rż... Podobno od 88 było obowiązkowe więc też musiałam być szczepiona.
Ja 87 i byłam szczepiona (a wcześniej chorowałam więc mam 2 in 1) więc pewnie tak.Kurczę nie mogę znaleźć książeczki ale coś mi swita szczepienie w 13rż... Podobno od 88 było obowiązkowe więc też musiałam być szczepiona.
Piękny maluchJa chorowalam dwa razy [emoji85]
Dzidzia ok, kurcze nie mierzą przezernosci karkowej tylko robią test poczworny z krwi... I teraz mam dylemat. Następne usg w 20tc podkoniec lutego
Zobacz załącznik 924597
Brzmi jak zapalenie ucha środkowego.Hej dziewczyny. Ja dziś się obudziłam z piekielnym bólem głowy a raczej całej prawej strony. Miałam wrażenie że mi woda z ucha leci. No coś okropnego. Teraz sb leżę i odpoczywam bo Milenia śpi obok. Idę za wasz rada kwas zjem wieczorem i kupił mi mąż wczoraj migdały. Zobaczymy co bd do wieczora. W sobotę się wybieram na badania do labo tylko nwm czy mi mąż pojemniczki przywiózł z ośrodka. Planów na dziś nie mam żadnych. Jakoś totalnie brak mi mocy a święta tuż tuż. U mnie póki co tylko jedna komoda posprzątana. Nwm kiedy ja ogarnę cała resztę. Liczę po cichu na męża w sobotę.
To już prawdziwa mała istotka [emoji7] ja taką zobaczę dopiero w styczniu, fajnie Ci tak!Ja chorowalam dwa razy [emoji85]
Dzidzia ok, kurcze nie mierzą przezernosci karkowej tylko robią test poczworny z krwi... I teraz mam dylemat. Następne usg w 20tc podkoniec lutego
Zobacz załącznik 924597