PaskuPaska
Fanka BB :)
A w którym tygodniu jesteś? Ja dziś 8+1 i póki co nie wymiotuje. Mdli mnie, zawroty glowy i oslabienie. 3 godziny jest dobrze i 3 godziny masakry. Tak w kółkoMuszla najlepszym przyjacielem. Też dziś przytulałam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A w którym tygodniu jesteś? Ja dziś 8+1 i póki co nie wymiotuje. Mdli mnie, zawroty glowy i oslabienie. 3 godziny jest dobrze i 3 godziny masakry. Tak w kółkoMuszla najlepszym przyjacielem. Też dziś przytulałam![]()
To takie proste?dzięki!
cukier mi wyszedł w dolnych granicach. Co mnie szczerze zdziwiło...bo ja na owocach, słodkich serkach, słodkich bułach i miodzie...
no i kiepska hemoglobina i hematokryt poniżej normy. No i ciężar właściwy moczu jest zbyt niski. Kompletnie nie wiem co to oznaczaCała reszta wygląda ok. póki co.
Tylko jakaś pieprzona infekcja się przypałętała. Co mogę bezpiecznie stosować w ciąży?
A tak w ogóle to strasznie gratuluję wszystkich udanych wizyt !Tak Wam dziewczyny zazdroszczę! Ja swoje bubu widzę dopiero w następny piątek na genetycznym.
Moja lekarka w pierwszej ciąży (w życiu bym do niej nie wróciła) mówiła, że słodycze obniżają poziom hemoglobiny. Ile w tym prawdy? Nie wiem![]()
Nie szczepie się. Grypa co roku mutuje, więc te ich szczepienia o kant tylka rozbić. Na krztusiec tym bardziej nie mam zamiaru.
U mnie widać, ale nie ciążę tylko wzdęcia [emoji23] jak mi się uda to Wam pokażę jak wieczorem wyglądam, piąty miesiąc jak nicjak gadam wieczorem z teściową to w głowie mam tylko "nie stój bokiem, nie stój bokiem!"[emoji23]
Euthyrox na pewno bierze się na czczo, moja mama ma Hashimoto, bierze rano na czczo
Muszę dziś do labu pojechać po wyniki,powinny już byc, marzę o tym,żeby tym razem posiew był czysty [emoji120]
A propos brzuchów uciskania przez spodnie itp- w h&m zaczęły się wyprzedaże, można tanio ciążowe rzeczy upolowaćZobacz załącznik 924765
Do dziewczyn które jedzą pomidory - to bardzo dobrze. Mi ostatnio ginekolog powiedziala ze wymioty w ciąży powoduja spadek potasu w organizmie a niski poziom potasu powoduje wymioty i tak w kółkopowiedziala zebym starała sie jeść pomidory albo pić sok. No i tak pije od tygodnia codziennie szklankę soku pomidorowego
i faktyvznie troche lepiej sie czuje ale nie wiem czy przez to czy przez wkroczenie w 12 tydzień czy przez odstawienie duphastonu
![]()
Pewnie mi lekarka nie pozwoli. Wszystko zależy, co z tym krwiakiem, w poniedziałek się dowiem.
Jak Wam zazdroszczę że Wy już tak daleko jesteściejeszcze trochę i wkroczycie w drugi trymestr. U mnie na liczniku dopiero 8+3
Makaron już na talerzu. Teraz pytanie- sypać czy nie sypać?Grana Padano jadłam w poprzedniej ciąży i w tej też planuje jak już tylko będę mogla[emoji23]