renisus
Fanka BB :)
Mi sie wlaczyl sarkazm i juz dwa razy sie stopowalam z postem. Na moje nieszczescie, siedze w pracy do 3 nad ranem.Przecież nikt nikogo nie zmusza do przejścia na zamknięty. Idę spać, bo zaraz włączy mi się tryb zołza![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi sie wlaczyl sarkazm i juz dwa razy sie stopowalam z postem. Na moje nieszczescie, siedze w pracy do 3 nad ranem.Przecież nikt nikogo nie zmusza do przejścia na zamknięty. Idę spać, bo zaraz włączy mi się tryb zołza![]()
Janka luz, Ciebie to sila zacigniemy na zamkniety [emoji6]Ja juz z 5 swoich wpisow skasowalam[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] nie czaje o co kaman.
Odinstalowuje apke bo se musze detox trzasnac[emoji1751][emoji138] milego!
To musisz znaleźć nocnego marka do konwersacji [emoji13]Mi sie wlaczyl sarkazm i juz dwa razy sie stopowalam z postem. Na moje nieszczescie, siedze w pracy do 3 nad ranem.
Książkę poczytaj [emoji23]Mi sie wlaczyl sarkazm i juz dwa razy sie stopowalam z postem. Na moje nieszczescie, siedze w pracy do 3 nad ranem.
Zawsze mam kompa w odwodzie[emoji48][emoji48][emoji48][emoji48]Janka luz, Ciebie to sila zacigniemy na zamkniety [emoji6]
Wszystkiego dobregoZawsze mam kompa w odwodzie[emoji48][emoji48][emoji48][emoji48]
Spac nie moge.
Za 9 minut koncze 33 lata [emoji85][emoji784][emoji322][emoji33]