Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaczynam się zastanawiać czy moja babcia to naprawdę moja babcia [emoji23][emoji23]Alez masz racje absolutna!
Tylko wydawalo mi sie, ze przy ukladzie matka 0, ojciec A .. nie ma opcji na B u dziecka.
Bo matka moze miec tylko 00
Ojciec A0 albo AA..
Wiec no ni chu mi tu B po dziadku nie pasuje.
A wlosy i oczy kodowane sa przez wiecej niz jeden gen stad mozliwosc duzej wariacji fenotypu.
Ale jak mowie, to bylo dawno. Jest tak naprawde ze 20 klasyfikacji grup krwi.. my uzywamy tylko dwoch AB0 i Rh. Wiec moze cos tam w tym siedzi.
PS. Z genetyki nie bylam gwiazda nigdy. Moje muszki nie chcialy sie ladnie krzyzowac na laborkach[emoji23][emoji23][emoji23]
Nie lubię cię. Kocham gołąbki. Nigdzie nie mogę znaleźć kapusty u nas. Weź mi wyślij [emoji23][emoji23]Hej! O matko już tyle naprodukowanejuż teraz nie zdążę wszystkiego przeczytać
Obiadek zrobiony dziś gołąbkiA teraz jadę z córą na sanki.
Ja też mam B Rh- a mój mąż A Rh+Ja też planuje na Żelaznej, póki co robiłam jeden raz grupę krwi a mam Rh - , może lekarz zleci ponownie ale tego dowiem się najwcześniej 15.02 na wizycie
Ale dawno nie jadłam gołąbków. MniamHej! O matko już tyle naprodukowanejuż teraz nie zdążę wszystkiego przeczytać
Ja też mam taki katar. Najgorzej ranoMnie wywaliło z aplikacji z 3-4 razy od początku użytkowania czyli jakoś od października jak się o ciąży dowiedziałamnie ma tragedii
@Janka86 Sto lat ! [emoji4]
Mnie meczy jakiś chroniczny katar, niby chora nie jestem a nosem ciągnę wiecznie. Czytałam, ze tak niektóre mają i padło widocznie na mnie [emoji85]
Ale bym zjadła gołąbków. Moja babcia robi bardzo dobre gołąbki, szkoda że mieszka daleko.Hej! O matko już tyle naprodukowanejuż teraz nie zdążę wszystkiego przeczytać
Tak mój mąż rowniez ma po dziadku....No nie do końca tak. Grupę krwii można mieć po dziadkach. Mój ojciec ma grupę krwi po swoim dziadku, jego rodzice mają O i A a on ma B. A napewno jest ich dzieckiem bo wygląda jak skóra ściągnięta z dziadka [emoji23]
Zdarzaja się takie przypadki - mój mąż ma po dziadku grupe ale jego rodzice nie mają 0. Mi kiedys mówili że przy dwóch 0 to nie ma szans na inna niz 0 ale natura dużo różnych sytuacji mialaGdzie?! Ja myslalam, ze to prosta mendlowska jest [emoji33][emoji33][emoji33][emoji849][emoji849][emoji849][emoji43][emoji43][emoji43]