Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No zobaczymy jak to będzie, jak do wieczora nie przejdzie to zostanie w domu i rano na badanie i do lekarza. Wolę na wlasną rękę za dużo nie robić. Poki co dalam jej syrop przeciwzapalny i zadzwoniłam do męża, żeby zajechał do sklepu eko po sok z żurawiny.
2 paczki, potem juz kupuj na bierzaco.A ja z takim pytaniem w jaki rozmiar pampersow sie zaopatrzyć . w sensie jak dlugo maluch bedzie uzywal np. Jedynek.
Cudne! Sama bym takie chciala [emoji7]Niestety zamiast dokończyć, muszę lecieć do przedszkola, ale przyznajcie,ze wzór cudny [emoji7]Zobacz załącznik 940096
U mnie jak council przychodzi myc okna, albo kosze to moze 5 domow pomija bo sa prywatne [emoji16] Ogolnie nie mamy zle, ale niechce zeby moje dzieci dorastaly z tutejszymi. Nie to ze sie wywyzszam, ale wsponiana 3 latka kiedys zapukala o 9 wieczorem i zapytala, czy Julka moze wyjsc i sie pobawic. Moja panna chodzi spac o 20 tej najpozniej (tez musimy miec cos z zycia). Takze styl zycia, nie dla mnie [emoji6]Na pewno przykry widok... nasz okolica jest taka sobie ,tzn właśnie jak pisałam są elementy...nasz sąsiad ponoć miał jakiś konflikt z prawem itp kłócą się z sąsiadka aż uszy bolą ale dla nas zawsze mili i nawet nam przycinać żywopłot po naszej stronie nawet bez pytania [emoji12] ale sąsiadki rodzina mieszka na drugim końcu ulicy, rodzice chyba normalni ale dzieci postrzelone, teraz syn poszedł siedzieć za jakiś napad z nożem. Reszta się nie wyroznia i nigdy nie spotkałam się z tym żeby ktoś nas zaczepial czy wyzywal bo Polacy. Gdybym miała możliwość to może i bym się wyprowadzila w inna dzielnicę jedbak póki co nie jest jakoś źle. Gorzej było jak mieszkaliśmy w Preston tam ciągle były jakieś problemy, ludzie dziwni....
Ja też właśnie jak byłam w ciąży z córką to miałam super cerę a teraz okropną . Ale też z córką dużo bardziej na słodkie miałam ochotę, a teraz zdecydowanie ogórki i słone , jutro mam wizytę to może się okaże czy jest cień prawdy w zabobonachZ moich obserwacji w otoczeniu wynika, że mamom dziewczynek poprawiała się cera w ciąży. [emoji3]
Jakie masz normy na wyniku?Dziewczyny szybko bo zwariuje A lekarka na razie nie odbiera.
Wirus opryszczki HSV IgM 0,5 nieobecne, IgG 22,8 obecne.
Czyli chorowałam czy nie ?
Dziewczyny szybko bo zwariuje A lekarka na razie nie odbiera.
Wirus opryszczki HSV IgM 0,5 nieobecne, IgG 22,8 obecne.
Czyli chorowałam czy nie ?
Jakie masz normy na wyniku?
Wlasnie ja z Julka, mialam ochote na slodkie i nie jadlam miesa. Tu mnie odrzucilo na 3 miesiace, a ze slodyczy to tylko ciasta bym jadla a po nich bylo mi niedobrze. Moze to kwestia cukrzycy.Ja też właśnie jak byłam w ciąży z córką to miałam super cerę a teraz okropną . Ale też z córką dużo bardziej na słodkie miałam ochotę, a teraz zdecydowanie ogórki i słone , jutro mam wizytę to może się okaże czy jest cień prawdy w zabobonach
Jeśli będzie chłopcem to tak już córka miała mieć na imię Julian to już chyba nie będziemy zmieniać skoro od tak dawna ustaloneWlasnie ja z Julka, mialam ochote na slodkie i nie jadlam miesa. Tu mnie odrzucilo na 3 miesiace, a ze slodyczy to tylko ciasta bym jadla a po nich bylo mi niedobrze. Moze to kwestia cukrzycy.
Twoj synek bedzie mial na imie Julian?