Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kocham szarlotkę [emoji813]Mi dzisiaj koleżanka smaka na jabłecznik narobiła i nie mogłam się oprzeć i zakręciłam na szybko w Thermisiu. Wyszedł przepyszny dzielę się z Wami bo idealnie pasowałby taki gorący z gałką lodów waniliowych.
Odnośnie zwierząt nam się marzy piesek rasy samoyed może za rok spełnimy te marzeniaZobacz załącznik 940186
Ja do roomby, suszarki i ekspresu dorzucam thermomixOd początku z tylu, za pasażerem tak jak zalecają. I lusterko na zagłówek żeby widziec dziecko.
Chodzi o usg
Mam besafe - polecam
Suszarkę bębnowa kocham. To jedno z mojej świętej trójcy - suszarka, roomba i ekspres do kawy
Ja mam bulteriera miniaturę, jak go wzięliśmy to syn miał 8ms, pół roku różnicy jest między nimi. Mają sztamę po całościChoć na początku z dwoma „dzidziusiami” było wesoło
![]()
My byliśmy półtora roku razem jak zaszlam w ciążę.To różnica wieku jak u nas.
Obydwie strony bardzo się cieszyły a najbardziej chyba moja matka. My się trochę baliśmy powiedzieć bo jak zaszłam to byliśmy raptem 7 miesięcy razem
A u nas jaki był stres przy pierwszym dziecku, znaliśmy się dwa miesiące. Mojej mamie pokazałam test to zapytała co to jest, jak do niej dotarło, że to test ciążowy to zapytała czyj [emoji23] z teściową było gorzej, bo mój obecny mąż był świeżo po rozstaniu z dziewczyną. Po pół roku był ślub i tak już jesteśmy razem 11 lat i to były najlepsze decyzje jakie mogliśmy podjąć [emoji4]To różnica wieku jak u nas.
Obydwie strony bardzo się cieszyły a najbardziej chyba moja matka. My się trochę baliśmy powiedzieć bo jak zaszłam to byliśmy raptem 7 miesięcy razem
Ja mam w planach kupic przed kolejna zimna. Teraz nie wyrabiam z praniem i suszeniem a co mowic z bobasem.Ja mam suszarkę i jeśli wyciągnę ciepłe od razu to nic nie prasuje ale niektóre rzeczy lubią się skurczyć [emoji30]
Ale jest więcej niż przydatna - to mój niezbędnik [emoji7]
Piekny [emoji7]My też mamy futrzaka[emoji12] wariatka, uwielbia sie przytulić a jak przychodzimy do domu to taki koncert urządza że uszy bolą [emoji12] do października był jeszcze jeden owczarek niestety musieliśmy się pożegnać [emoji17][emoji17] Zobacz załącznik 940178