Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie będą ważyć jutro, według ich pomiarów przytyłam całe 100g, zobaczymy co to będzie jutro [emoji85] ale pewnie ze 2kgJa mysle ze tez mam 5kg na plusie, pewnie mnie beda wazyc dzisiaj.
Tak. Przeważnie do 1,5-2 roku takiego małego bobasa to prałam osobno rzeczy. Teraz też tak będę. Używałam Loveli.Jeszcze jedno pytanie organizacyjne
Czy rzeczy dziecka pierzecie w osobnym proszku ?
Niby masz rację...tzn. na pewno ją masz ale ja też bym na pewno schizowała. Może jednak warto zainwestować w detektor, zanim zamiast ginekologii zobaczymy kardiologię![]()
Też się podpinam pod pytanie.Dziewczyny jak z tym spaniem na prawym boku śpicie czy nie?
Wedlug moich zapisow bedzie ze schudlam, bo durna baba na pierwszym spotkaniu wpisala mi ze waze 69kg i mam nadwage. [emoji33] Waga pokazywala 59 wtedy. W sumie to sie smialam z tego.Mnie będą ważyć jutro, według ich pomiarów przytyłam całe 100g, zobaczymy co to będzie jutro [emoji85] ale pewnie ze 2kg
Zgadam sie. Mi L pozwoli kupic detektor jak mu obiecam ze nie bede sie stresowac. Ale bylam juz wtedy w 17 albo 18 tygodniu. W szpitalu za kazdym razem mowia, jak nie uslyszym to sie nie stresuj bo jeszcze male. Za kazdym razem znajdujemy, ale tez nie slucham codziennie.Ja też jestem zdania, że intuicja matki jest bardzo ważna i jeśli jest cień obaw, a można go rozwiać to po co się stresować. Ale tak racjonalnie patrząc brak ruchów przez nawet kilka dni na tym etapie nie jest złym zwiastunem. Dektektor w sumie się przydaje ze 2-4 tygodnie, bo później już ruchy są regularne, a wcześniej ciężko nim czasem odszukać dziecko (w 15 tc na oddziale nie wszystkim położnym się udawało, zdarzało się, że wolały weterankę do tego). Więc też może stresu przysporzyć zamiast odjąć.