Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tych jeszcze nie próbowałam bo właśnie wyjęłam z piekarnika. Mam nadzieję że będą dobreTen mi odpowiada, akurat mam składnikiCiężko jest znaleźć takie, które nie trącą proszkiem do pieczenia.
Daj znać koniecznieTych jeszcze nie próbowałam bo właśnie wyjęłam z piekarnika. Mam nadzieję że będą dobre![]()
O Jezusie [emoji23] [emoji23] [emoji23] serio?Marta napewno będzie wszystko dobrze , ja mam dziwne sny cały czas.
Co sądzicie o zabobonach - dziś miałam z mężem iść pożegnać zmarłego kolegę bo na pogrzebie akurat nas nie będzie ... aż teściowie się dowiedzieli i zaczęli się drzeć na M ze jak to tak w ciąży zmarłego oglondać... nawet bym nie pomyślała o tym wcześniej
Też słyszałam o tym, że niby nie powinno się, ale szczerze ja w takie bzdety nie wierze. I że na pogrzeb też iść nie wolno...[emoji2356]Marta napewno będzie wszystko dobrze , ja mam dziwne sny cały czas.
Co sądzicie o zabobonach - dziś miałam z mężem iść pożegnać zmarłego kolegę bo na pogrzebie akurat nas nie będzie ... aż teściowie się dowiedzieli i zaczęli się drzeć na M ze jak to tak w ciąży zmarłego oglondać... nawet bym nie pomyślała o tym wcześniej
Ja śpię i na lewym i na prawym [emoji4]Dziewczyny jak z tym spaniem na prawym boku śpicie czy nie?
Marta napewno będzie wszystko dobrze , ja mam dziwne sny cały czas.