reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2019

Dziewczyny, Wasze kciuki zadziałały. Generalnie to do końca ciąży osiwieję!
Na dzień dobry mała wypięta do nas centralnie tyłkiem. Zero ruchu, serca. Myślałam ze zejdę! No a chwilę potem się zaczęło... jak zwykle cieżko było ją pomierzyć. Trafiłam na super panią doktor, która wszystko sprawdziła i pomierzyła. Łącznie z palcami. Na 99% córa. Wszystko pokazała. W trakcie badania ziewała, ssała kciuka, Piła wody i tak fikała, ze aż doktorka się śmiała. Widok 3D mnie oczywiście rozwalił i się poryczalam. Łożysko mam na przedniej ścianie.

Jeszcze raz Wam DZIĘKUJĘ za wsparcie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 940473Zobacz załącznik 940486Zobacz załącznik 940487
Widzisz . super [emoji8][emoji7]

Placuszki z kaszy mannej [emoji4]
1549469457235.jpeg

reklama
Gratuluję udanych wizyt! Super, że maluchy tak pięknie się rozwijają :)
Dzięki za rady dot. bólu. Rzeczywiście ruszyłam się z łóżka i mi przeszło :) Może przez ten atak migreny kości mi się zastały w łóżku :D
Dostałam dziś przesyłkę z 5 10 15 i dopiero zaczęłam oglądać te malusie ubrania. To kosmos, że dzieci mogą być takie małe [emoji23]

Dzięki za rady dot. bólu. Rzeczywiście ruszyłam się z łóżka i mi przeszło :) Może przez ten atak migreny kości mi się zastały w łóżku :D
Dostałam dziś przesyłkę z 5 10 15 i dopiero zaczęłam oglądać te malusie ubrania. To kosmos, że dzieci mogą być takie małe [emoji23]
Dobrze ze jest ok ;) [emoji8]

Pokaz ubranka ;)

Ja już muszę odebrać od znajomych te ubrania, żeby w tym zrobić porządek i moc tez wyruszyć na jakieś zakupy. Ale Wam zazdroszczę tego wydawania kasy na ubranka... buuuuuu[emoji23]

Jejku ja nie mam nawet jeszcze jednego bodziaka! Za tydzień połówkowe i wtedy dopiero ruszę z zakupami.

No nic pora ruszyć tyłek i poćwiczyć coś

reklama
Jejku ja nie mam nawet jeszcze jednego bodziaka! Za tydzień połówkowe i wtedy dopiero ruszę z zakupami.

No nic pora ruszyć tyłek i poćwiczyć coś
Mam pytanko bo dłuższych ćwiczeniach nie czujesz bólu w podbrzuszu?tylko rowerek czy coś jeszcze jeśli mogę zapytac

Do góry