Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko razŻołądek nie chciał przyjąć? Aż sie boje...
U mnie każdy przynosi swoją glukozę, podpowiedziały tylko żeby cytrynę ze sobą przynieść.
Tylko raz w ciąży robimy to badanie?
Kijki też bardzo lubię i już nie mogę doczekać się wiosny będzie można iść na spacerek do lasuWłaśnie miałam wkleić ten samsuper ćwiczenia! Polecam.
Ja dodatkowo nordic walking. Pogoda coraz lepsza więc mam nadzieję że częściej uda się wychodzić.
uff wizyta ok. Dzidzia rośnie juz ma 270 g19 lutego 3D to więcej się dowiemy. Wygląda na dziewczynke ale jeszcze sie potwierdzi na następnym. Biedny mój chłop tak liczy na syna. jeszcze nie odbieram mu nadziei może się odmieni
![]()
Mój biega więc ja w międzyczasie spacer urzadzamKijki też bardzo lubię i już nie mogę doczekać się wiosny będzie można iść na spacerek do lasusłoneczko to i chętni na spacer się znajdą teraz męża muszę zmuszać żeby wychodził ze mną na spacer
![]()
A nawet nie drażni mnie tak bardzo. A może już się przyzwyczaiłam hehe.Karolcia.De nie drażni Cię to klaskanie?trening fajny też polecam,ale to klaskaniemnie wykańcza na dłuższą mete
To ładne zakupy :-) u mnie czesto też tak jest.Ale sobie zrobiłam dziewyczny szoping
Mój M wrócił, butami koszulką i bluzą a ja nic
Ale odbije sobie jeszcze
Też wyladowalismy na burgerach my lubimy w pasi busie jeść nawet zjadalne było tylko teraz ciezko mi
Trzymam kciukiDziewczyny, zaraz będę miała ciężka rozmowę prywatna i chyba na zawał zejdę. Trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze poszło. [emoji33][emoji33]