Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze z tydzień i ma inna osoba przejąć tę część obowiązków, więc zostanę z samymi papieramiGdybys pracowała w takim dziale to proponowałabym L4. To stresująca robota jakby nie było
Porażka remontują od kilku miesięcy cały blok ginekologiczny, niestety akurat na nasze porody będzie w remoncie piętro z porodówka. Nie wiem czemu ja mam takiego pechatrójkę dzieci rodziłam za kotarka w boxie z jedną łazienka na całą porodowke, jak teraz mają być pojedyncze sale z wypasiona łazienka to oczywiście ja muszę urodzic wcześniej;/
Ja tez tak czuje - na to pomaga magnezHej. Ja też jeszcze w łóżkuAle tak jakoś dziwnie mi się brzuch zachowuje że boję się wstać. Jak chodzę to jest twardy i tak mnie ciągnie że mam wrażenie że mi zaraz wszystko wyleci
do tego okropne wzdęcia które mocno napinają skórę jakby miała pęknąć. Eh...A wizyta dopiero 18.02.
![]()
A wlasnie, magnez mam nadzieje ze bierzecie regulanie.Ja tez tak czuje - na to pomaga magnez
Mi się jeszcze nie zdazylo wziąć ale mam kupiony - przy wymiotach to nie bylo sensu bo zwracalam teraz już lepiej to zacznę lykać. W drugiej ciąży często łykalam stąd pamiętam o co chodziA wlasnie, magnez mam nadzieje ze bierzecie regulanie.