Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wbijam na obiad bo u mnie akurat tylko danioNie należę do perfekcyjnych pań domu, ale chyba włączył mi się tryb „obiadki matki”. Codziennie gotuję coś wybitnego [emoji23] Nie wliczając dni wyjętych z życia przez migrenę.
Nawet nie wiedziałam, że tak potrafię! Dziś puree z ziemniaków i autorskie kotlety mielone z indyka z żytnim chlebem zamiast bułki![]()

mi w ogóle nie rosna, Nigdy nie byly jakies super ale teraz to jest dramat bo nie dosc ze sie rozdwajaja to jeszcze mi pekaja u podstawySuper ze po wizytach ok
Aaaa napadł na mnie głód słodkiego . Kupiłam sobie serniczek
Krwi pepowinowej pobierać nie zamierzamy.
Czy tylko ja mam takie słabe paznokcie?? Masakra jakaś. Muszą być ciągle na króciutko bo zaraz się rozwarstwiaja...![]()
Hahahah miałam napisać to samoJa ugotowałam pierogi.. Ale nie wyśle wam zdj bo już zjedzone [emoji23] A teraz za mna chodzi czekolada....
O arbuzzz takkkHahahah miałam napisać to samoewentualnie dodać zdj pustego talerza po pierogach
zamiast czekolady zjadłabym arbuza albo pomelo
![]()
Jutro mam polowkowe ale oni nie potwierdzają. Takie rulsy.Ennis potwierdzalas siurka, czy czekasz do jutra?
W ogole chyba przetrawilam ze to chlopczyk i zaczyna zalewac mnie takie wielkie uczucie milosci. Balam sie ze tego nie poczuje, a jednak na mysl o nim mam motyle w brzuchu niczym zakochana nastolatka. A on natomiast usluchal sobie glos Juli, chociaz ona od poczatku codziennie do brzucha gada. I jak tylko jest blisko i cos glosnie mowi to on zaczyna w brzuchu szalec. A ona natomiast prosi, zebysmy od razu jej siostre tez zrobili [emoji51]
ps..nie mamy edycji laczenia postow, ani usuwania takze znowu dwa pod rzad. Sorkiii [emoji12]