• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja zawsze miałam taki problem a krzepliwosc w normie [emoji85] życzę ci tego samego

Dzięki, mam nadzieję. Kiedyś badałam i bylo ok, ale zawsze było normalnie, a teraz krew się leje nawet 8-10minut[emoji29] lekarz chciał,żebym brała acard, a to jeszcze bardziej rozrzedzi krew, więc najpierw muszę zbadać ta krzepliwość,żeby sobie biedy nie narobić

Wiecie co, dłuży mi się w tej ciąży. Chciałabym już trzeci trymestr. Może jakby już była wiosna i słoneczna pogoda to byłoby inaczej, jakoś mam dosyć szarówki i tak mokro, nieprzyjemnie jest. Dzisiaj jakiś gorszy dzień chyba mam, wszyscy i wszystko mnie denerwuje...

reklama
Dzięki, mam nadzieję. Kiedyś badałam i bylo ok, ale zawsze było normalnie, a teraz krew się leje nawet 8-10minut[emoji29] lekarz chciał,żebym brała acard, a to jeszcze bardziej rozrzedzi krew, więc najpierw muszę zbadać ta krzepliwość,żeby sobie biedy nie narobić
No to lepiej sprawdzić. Ja biorę aspiryne I jakoś z miesiąc temu rozcielam rękę w pracy, lekko a lało się z 10 minut już się zastanawiałam czy trzeba będzie szyć
Wiecie co, dłuży mi się w tej ciąży. Chciałabym już trzeci trymestr. Może jakby już była wiosna i słoneczna pogoda to byłoby inaczej, jakoś mam dosyć szarówki i tak mokro, nieprzyjemnie jest. Dzisiaj jakiś gorszy dzień chyba mam, wszyscy i wszystko mnie denerwuje...
Też mnie dziś wszystko wkurwia. Pogoda nie pomaga, właśnie się zaczął storm :/ Jedyne co mnie trzyma przy życiu to polowkowe jutro. I kebab [emoji23][emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry