• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja wolę zdecydowanie piżamy.

Chyba muszę zmienic lekarza prowadzącego. Dziś z ciekawości przeglądałam ostatnie USG które miałam prawie 3 tyg temu. I aż mnie wmurowało bo zobaczyłam że mam bardzo krótka szyjkę. Tylko 2,3cm. Mierzyła mi ją dopochwowo i jak się zapytałam czy ok to odpowiedziała że jest w porządku.

reklama
Marta sporo moich znajomych tak rodziło:) ale specjalnie do Warszawy jeździły, bo u nas ciężko o popieranie vbacow:)
Ja na lato mam koszulki na ramiączkach odpinane z przodu i kopertowe i w nich bez problemu karmiłam, a u nas tak goraco na położnictwie, wiec zero rękawów. Poza tym ja w każdym połogu pocilam się jak świnia, więc najchętniej bym siedziała nago i zmieniała co chwila koszulę. Spię w piżamach i koszulach, mąż chyba też koszule lubi, bo wiecznie mam je zrolowane w pasie[emoji1787]

Hehe ja przez to nie śpię w koszulach bo budzę się to mam ją zrolowaną pod pachą aż :D

Chyba muszę zmienic lekarza prowadzącego. Dziś z ciekawości przeglądałam ostatnie USG które miałam prawie 3 tyg temu. I aż mnie wmurowało bo zobaczyłam że mam bardzo krótka szyjkę. Tylko 2,3cm. Mierzyła mi ją dopochwowo i jak się zapytałam czy ok to odpowiedziała że jest w porządku.

Oj..faktycznie krótka.. który u Ciebie TC?

Ja od początku ciąży mam 2,8cm i pytałam i od 8tyg się nie zmieniła więc mówią że jest ok bo nie ma zmian. Za każdym razem mi sprawdzają.

Siedzę w szpitalu czekam na fizjo i mam wielkie okno na główne wejście. A tam 4 ciężarne z wielkimi brzuchami w pidzamach jarja fajki.... Mam ochotę je tezepnac

reklama
Marta sporo moich znajomych tak rodziło:) ale specjalnie do Warszawy jeździły, bo u nas ciężko o popieranie vbacow:)
Ja na lato mam koszulki na ramiączkach odpinane z przodu i kopertowe i w nich bez problemu karmiłam, a u nas tak goraco na położnictwie, wiec zero rękawów. Poza tym ja w każdym połogu pocilam się jak świnia, więc najchętniej bym siedziała nago i zmieniała co chwila koszulę. Spię w piżamach i koszulach, mąż chyba też koszule lubi, bo wiecznie mam je zrolowane w pasie[emoji1787]
Vaginal birth after ceasarian?? Czy co to znaczy vbac? Wiem, moglabym googla uzyc[emoji23][emoji23][emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry