Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I jak jakościowo ?Zobacz załącznik 942174Zobacz załącznik 942174Przyszły piżamki. Ekspres normalnieZobacz załącznik 942174
W dotyku fajne. Niby bawełna. Jakość to najlepiej sprawdzę piorąc ale z praniem poczekam do czerwcaI jak jakościowo ?
Piekne. A Ty juz wiesz ze chlopczyk bedzie?W dotyku fajne. Niby bawełna. Jakość to najlepiej sprawdzę piorąc ale z praniem poczekam do czerwca![]()
Jejku wy już wózki i ubranka kupujecie , a ja mam tyle rzeczy teraz na głowie, że wyprawką dla maluszka planuję zająć się w czerwcu . Generalnie po córce wszystkie rzeczy zbierałam więc w pierwszej kolejności to będę musiała sprawdzić co już mam
Wybaczcie, ze nie odniose sie do Waszych wpisow .. choc ogromnie gratuluje udanych wizyt. Rosna nam te dzieciaki.
1. U mnie nadal grypa kroluje. Mlody juz tydzien siedzi a wczoraj znowu 39 w nocy bylo. Licze, ze to przez leki. Wczoraj skonczyl... Wiec mam nadzieję, ze teraz bedzie lepiej.
2. Moj L siedzi w domu z mlodym... I zamiast sam zdrowiec sypie sie coraz bardziej. Jak poslalam Go do lekarza to wrocil z ibuprofenem[emoji85][emoji85] normalnie jak z dzieckiem. Chyba Mu napisze na karteczce co ma powiedziec lekarzowi. Kaszle od Swiat Bozego Narodzenia. Szlag mnie trafi.
3. 18t3d... I dalej nic nie czuje.
4. Ogladalam tego bugaboo i to jest to, czego potrzebuje. Oczywiście awantura w domu bo to moja fanaberia.
5. Pozdrawiam z roboty- czytaj od 2 godzin szukam ciuchow ciazowych na lato na alie[emoji23][emoji23][emoji23]
6. Odnosnie zwierzakow... Ja bym jakies chciala, ale moj maz mowi, ze nie jestem na tyle odpowiedzialna. ... Dlatego zrobil mi drugie dziecko. Ot logika[emoji23][emoji23][emoji23]
Buziole i pozdrowienia
U nas głowa ledwo z centyle wchodzi... tydzień mniejsza, tylko brzuszek idealnie w 50 centylu. Ale ja tez mam głowę malutką, bo kaski mam XS [emoji23]
Zawsze mi poprawiasz humor [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ja chciałam papugę, a w zamian dostałam dziecko, bo papuga brudzimy jest głośna [emoji23][emoji6] zdrowia życzę dla rodzinki, szczególnie dla największego dzieciaka, bo zapewne z nim najgorzej [emoji6] a z ruchami to wiesz jak jest. Moze tez masz łożysko na przedniej? U mnie to mega wytłumia ruchy. I wkurza to
Strasznie...
Ja czasami mam sen, ze zapominam
Dziecka karmić piersią. A jak karmię to budzę się z bólem piesi [emoji849]
To pogoda jest bez sensu a nie Ty[emoji6]
Dlatego ja ostatnio w aptece kupiłam 7 czy 8 Pojemników na mocz [emoji23]
Mój pierwszy sen związany z ciążą i dzieckiem to była córeczka z ciemnymi, kręconymi włoskami, oliwkową cerą w zajebiaszczej miodowej, sztruksowej sukience, wiec jakby się sprawdziło (tzn płeć póki co). Z synem tez mi się chłopak od początku śnił, wiec to chyba nie ma reguły [emoji4]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mi mój ciążowy mózg kazał otworzyć dom z pilota kluczyków samochodowych. Serio, przez jakieś 5 sekund byłam wściekła dlaczego się nie udaje [emoji6][emoji55]
U mnie kucie i wiercenie w kominie pełną parą. To już drugi dzień z kominiarzami. Czy powinno mi to przynieść farta? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
@Althea
Gratuluję wizyty! Masz mieć robioną taką normalną krzywą jak w Polsce? Czytałam, że w Niemczech standardem jest "półkrzywa" tj. po śniadaniu i tylko jedno pobranie krwi (godzinę po glukozie).
U mnie też ciążowy intelekt:
Czytając Ciebie pomyślałam, że Ty pomyłkę z butami zauwzylas będąc u kosmetyczki. I już mi się włączyło kino, jak Ty w dwóch różnokolorowych prawych butach paradujesz pełna elegancji po mieście [emoji4]
Twój post też przeczytałam "po ciążowemu". Myślałam, że Ty nie kotu a swojemu mężczyźnie nie pozwalasz jeść z talerza w salonie, tylko z miski w kuchni [emoji4]
Najwyraźniej w ciąży luki w intelekcie zastępuje fantazja [emoji14]