Ennis92
Fanka BB :)
Będzie dobrzeHej. Dzisiaj o 17 mam badania polowkowe[emoji5] mam nadzieje ze wszystko bedzie ok aczkolwiek mam jakies zle przeczucia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrzeHej. Dzisiaj o 17 mam badania polowkowe[emoji5] mam nadzieje ze wszystko bedzie ok aczkolwiek mam jakies zle przeczucia
Dziewczyny te które są wierzące prosze o wsparcie w modlitwie. Mąż mojej przyjaciółki mial wczoraj wypadek, jest w bardzo ciężkim staniemają trzyletniego synka, on musi z tego wyjść
(( siedze i wyję.. dzwoniłam zlozyc jej życzenia, a odebrała z płaczem i takimi wieściami..
Na szybko, jutro kanapeczka i odczekaj godzine wtedy cukier i jak jest w normie to dopiero kawka.To zaszalałam. Po godzinie od jedzenia 172. A zjadlam kromkę chleba razowego z szynką. I do tego kawę rozpuszczalną słabą z mlekiem bez cukru.
Raz dwa wygoń te złe myśli. Dzidziuś chce się dziś mamie ładnie z każdej strony pokazać jaki jest zdrowy i śliczny. Będzie dobrze. Trzymam kciuki [emoji1696]Hej. Dzisiaj o 17 mam badania polowkowe[emoji5] mam nadzieje ze wszystko bedzie ok aczkolwiek mam jakies zle przeczucia
Na pewno będzie dobrze [emoji8][emoji8]Hej. Dzisiaj o 17 mam badania polowkowe[emoji5] mam nadzieje ze wszystko bedzie ok aczkolwiek mam jakies zle przeczucia
Czekamy niecierpliwieDziękuję za mile slowa jak wyjde od lekarza pochwale sie dzidzia i wiadomościami
Czekamy na wieści [emoji4] bedzie dobrze [emoji110]Dziękuję za mile slowa jak wyjde od lekarza pochwale sie dzidzia i wiadomościami