Misty29
Fanka BB :)
Zdrówka dla Ciebie!Zdrówka
Ja mam ale u internista... Rozłożyło mnie...
Mój mąż to jeszcze lubił etap ruszajacego się brzucha. "Bawił sie" wtedy z dzieckiem przez brzuch w jakieś przepychanki![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zdrówka dla Ciebie!Zdrówka
Ja mam ale u internista... Rozłożyło mnie...
Mój mąż to jeszcze lubił etap ruszajacego się brzucha. "Bawił sie" wtedy z dzieckiem przez brzuch w jakieś przepychanki![]()
Ja też myślę co zrobić [emoji13] trochę mnje zaskoczył tymi kwiatami.hej hej
O jak miło kwiaty z rana
Ja dziś przed śniadankiem zostałam zaskoczona nową biżuterią![]()
i tak sie zastanawiam co ja mogę dziś dobrego zrobić i chyba przejadę się po homara - niech będzie romantycznie na kolacji![]()
Ooo to najlepsze życzenia rocznicowe, oby tak dalejCześć dziewczynyUdanych wizyt i ładnych pamiątkowych zdjęć
Życzę zdrowia dla chorujących maluchów.
Ja też zostałam dziś zaskoczona świeżym pączkiem i bukietem róż. Mój mąż nigdy nie kupuje mi biżuterii, czy innych akcesoriów, bo wie, że mamy inny gust i lepiej żebym sama coś wybrała.
Poza tym dziś nasza 10 rocznica odkąd żyjemy w związku! Kiedy to zleciało? W kwietniu minie 10 lat odkąd razem mieszkamy i dzielimy prawie każdy dzień. Mam cichą nadzieje, że będziemy jak bociany i związaliśmy się już na zawsze![]()
Nam też 10 po ślubie stuknie w kwietniuOoo to najlepsze życzenia rocznicowe, oby tak dalej
Nam w tym roku suknie 10 po ślubie, ale to już z bobasem będziemy świętować![]()