Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam randke z krolewiczem dzisiaj [emoji7]Zosia piękne imię
Kto dzisiaj ma walentynkową wizytę?![]()
Faceci to mają inna wrażliwość to musi zobaczyć dotknąć wtedy dociera do niego
Ja tak z rana bo z psem że spaceru ale dalej poszłam drzemać
Jakbym zniknęła nagle z forum tzn ze mnie zamknęli za zabójstwo chrapiącego M
No tak charczy że spać nie idzie zupełnie a on zdziwiony
Na mojego chyba też przyszedł właśnie czasJa juz mojego z sypialni wyrzuciłam...
hej hej
O jak miło kwiaty z rana
Ja dziś przed śniadankiem zostałam zaskoczona nową biżuterią![]()
i tak sie zastanawiam co ja mogę dziś dobrego zrobić i chyba przejadę się po homara - niech będzie romantycznie na kolacji![]()
Cześć dziewczynyUdanych wizyt i ładnych pamiątkowych zdjęć
Życzę zdrowia dla chorujących maluchów.
Ja też zostałam dziś zaskoczona świeżym pączkiem i bukietem róż. Mój mąż nigdy nie kupuje mi biżuterii, czy innych akcesoriów, bo wie, że mamy inny gust i lepiej żebym sama coś wybrała.
Poza tym dziś nasza 10 rocznica odkąd żyjemy w związku! Kiedy to zleciało? W kwietniu minie 10 lat odkąd razem mieszkamy i dzielimy prawie każdy dzień. Mam cichą nadzieje, że będziemy jak bociany i związaliśmy się już na zawsze![]()
Hej
My dziś świętujemy 10 rocznicę ślubu [emoji4] M wziął dziś urlop ale nic specjalnego robić nie będziemy
Pogoda nawet fajna, teraz wracam ze szkoły a potem może jakiś spacerek [emoji6]
Miłego dnia [emoji8]
Ja mam randke z krolewiczem dzisiaj [emoji7]
Haha dobreA ja bym chciała, żeby mi mój trochę dzisiaj pochrapal do ucha, bo przyjedzie dopiero w sobotę..
Chyba dopadł mnie ten słynny ciążowy niż umysłowy, bo właśnie wyspałam kotom pół paczki karmy do miski z wodą i się dziwię, co te chrupki tak pływają![]()
Czyżby wrócił z nocnej zmiany?Ja też myślę co zrobić [emoji13] trochę mnje zaskoczył tymi kwiatami.