Misty29
Fanka BB :)
Ja też jeszcze przed. Termin mam na 23 lipca a połówkowe 5 marca. Doczekamy się jakośKurcze, połowa dziewczyn już po USG połówkowym, a u mnie pewnie dopiero za 2-3 tygodnie, bo mam termin na koniec lipca![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też jeszcze przed. Termin mam na 23 lipca a połówkowe 5 marca. Doczekamy się jakośKurcze, połowa dziewczyn już po USG połówkowym, a u mnie pewnie dopiero za 2-3 tygodnie, bo mam termin na koniec lipca![]()
Nie. Zero regułDziewczyny czy według Was (tych, które przechodziły ciąże conajmniej dwa razy) płeć można poznać po tym jak się ciąże przechodzi? Tzn. Jeśli tak samo to pewnie płeć będzie ta sama co w poprzedniej ciąży a jak inaczej to oznacza przeciwną płeć?
Ja mam termin na 31.07 a USG mam zrobić dopiero w 22tc także chyba będę ostatniaKurcze, połowa dziewczyn już po USG połówkowym, a u mnie pewnie dopiero za 2-3 tygodnie, bo mam termin na koniec lipca![]()
Witaj. A czemu masz się nie nastawić?cześć jestem Renia, termin na 28 czerwca, ale mam się "nie nastawiać"
Dziewczyny czy według Was (tych, które przechodziły ciąże conajmniej dwa razy) płeć można poznać po tym jak się ciąże przechodzi? Tzn. Jeśli tak samo to pewnie płeć będzie ta sama co w poprzedniej ciąży a jak inaczej to oznacza przeciwną płeć?
Też mam termin na 31Ja mam termin na 31.07 a USG mam zrobić dopiero w 22tc także chyba będę ostatnia
Też mam termin na 23 lipcaJa też jeszcze przed. Termin mam na 23 lipca a połówkowe 5 marca. Doczekamy się jakoś![]()