Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skoro badanie trwało aż godzinę, to chyba wszystko Ci sprawdził. Na ile się orientuję, nie robi się zdjęć łożyska itp. Lekarz robi notatki a fotografie medyczne są tylko wtedy, gdy coś wymaga obserwacji.Hej. Ja po wczorajszej wizycie polowkowej mam pewien niedosyt i zapisalam sie za tydzien na kolejne. Lekarz powiedzial ze wyglada na to ze wszystko w porzadku ale z tego co widze po zdjeciach nie sprawdzil przeziernosci karkowej kosci nosowej ani mojego lozyska nie wiem moze dlatego ze robil mi badanie na dyzurze w szpitalu moze mial jakos zly dzien ale przez godzine odezwal soe do mnie ze trzy razy jak pokazywal usta malego raczki i nozki pęcherz oraz serduszko.malutki wazy prawie 300gram
Myślę że wszystko jest w porządku - nie martw sieHej. Ja po wczorajszej wizycie polowkowej mam pewien niedosyt i zapisalam sie za tydzien na kolejne. Lekarz powiedzial ze wyglada na to ze wszystko w porzadku ale z tego co widze po zdjeciach nie sprawdzil przeziernosci karkowej kosci nosowej ani mojego lozyska nie wiem moze dlatego ze robil mi badanie na dyzurze w szpitalu moze mial jakos zly dzien ale przez godzine odezwal soe do mnie ze trzy razy jak pokazywal usta malego raczki i nozki pęcherz oraz serduszko.malutki wazy prawie 300gram
Super gratuluję:-) ja jeszcze nie czuje ruchów ale czekam cierpliwie:-)U nas 19tc. Kluseczka nadal jest dziewczynką (co nas cieszy) i waży 300 gr.
Wszystko w porządku z małą i łożyskiem na mięśniaku. Leży główką w dół.
Od ponad tygodnia czuję ruchy i czkawkę, głównie ok 22:00-23:00.
Co tu tak cicho? Zawsze dziesiątki stron a teraz tylko po kilka...
Gratuluję [emoji813] Ładna waga jużU nas 19tc. Kluseczka nadal jest dziewczynką (co nas cieszy) i waży 300 gr.
Skoro badanie trwało aż godzinę, to chyba wszystko Ci sprawdził. Na ile się orientuję, nie robi się zdjęć łożyska itp. Lekarz robi notatki a fotografie medyczne są tylko wtedy, gdy coś wymaga obserwacji.
U nas 19tc. Kluseczka nadal jest dziewczynką (co nas cieszy) i waży 300 gr.