• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ale Wam zazdroszczę! Ja muszę wszystko od podstaw kupić.. jedyne co ma, bo tez się napaliłam to łóżeczko i materacyk.. kilka śpiochów mam i ręcznik bo dostalam od przyjaciółki.. A na Allegro koszyk się wysypuje Ja czekam na badania połówkowe, wtedy zacznę szał zakupowy

No jak komuś nie przeszkadza kupowanie używanych rzeczy to czasami można naprawdę znaleźć coś w ekstra cenie i super stanie :)
Ja często przeglądam portale aukcyjne aż mój mąż w końcu skomentował, że hamulce mi puściły :D

szczerze to chyba nawet nie oplaca sie kupowac nowych rzeczy - takie małe dzieci nie zdążą zniszczyć ubrań a patrząc na ceny w sklepach to można zwariować :)

szczerze to chyba nawet nie oplaca sie kupowac nowych rzeczy - takie małe dzieci nie zdążą zniszczyć ubrań a patrząc na ceny w sklepach to można zwariować :)
Tak, ostatnio oglądałam w jakimś sklepie ubrania dla dzieci i aż mnie zamurowało ;)
Kupię też coś "wyjściowego" dla małej ale jakbym miała kompletować tak całą ubraniową wyprawkę to tragedia.

Hejo ;) ja te muszę się wziąć za wyprawkę bo mam rzeczy po córce ale większość to różowe ... Na szczęście wózek mam i łóżeczko , ale wózek chyba sprzedamy bo myślę o wózku rok po roku [emoji54] Ania będzie miała dopiero rok i 4miesiaxe więc na pewno bez wózka nie da rady ... Muszę sprzedać te ciuszki po młodej ;) Powiem wam że w ciąży z Anią jakoś szybciej szła mi ta wyprawka niż teraz ... Lista już wisi na lodówce i chyba czas ją realizować bo czas tyka tak szybko że nawet nie wiem kiedy mi zleciała połowa ciąży [emoji4]

reklama
Jak dobrze pamiętam bedziesz mieć 2 chlopców? Pamietam jak kacper mi się cały czas przesikiwał :) tak jakoś bokiem wychodziło że non stop go przebierałam :) z kolei córcia bardzo ulewała i też przebierałam kilka razy dziennie :) teraz kupiłam kilka bodziaków a na to moja mama a to juz Ci wystarczy prawda? :D Stwierdziłam, że chyba na 2 dni :)
Ja patrzę trochę na olx - niektóre dziewczyny sprzedaja świetne rzeczy niezniszczone - od jednej zakupiłam kilka bodziaków i legginsów nowych bo nie zdążyła ubrac i faktycznie wyglądają jak nie używane :)
No i powiedz, ile Ty realnie zestawów ubrań potrzebowałaś przy swoich przesikująco-ulewających dzieciach? Syn w okresie niemowlęctwa ani specjalnie nie przesikiwał ani nie ulewał, więc u nas sprawdziła się wyprawka minimalistyczna. Kupiłam 12 a w praktycznym użyciu było 6 zestawów ciuchów. A jakie jest zużycie przy dzieciach brudzących ubrania?

Dziewczyny jeszcze mi się przypomniała ważna sprawa. Kupujecie ochraniacze na szczebelki? Bo czytam o tym na internecie i różne są opinie
Ochraniaczy na szczebelki nie kupujemy. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry