Misty29
Fanka BB :)
No to mega się opłacało. Bardzo ładne rzeczy7 par spodni, leginsy, kilka koszulek, 7 pajaców, 40 sztuk body, polar, bluza
Przedział 68-74cm. Wszystko za 30zł już z przesyłką, więc żal nie braćZobacz załącznik 949082
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to mega się opłacało. Bardzo ładne rzeczy7 par spodni, leginsy, kilka koszulek, 7 pajaców, 40 sztuk body, polar, bluza
Przedział 68-74cm. Wszystko za 30zł już z przesyłką, więc żal nie braćZobacz załącznik 949082
Dzięki za odpowiedź. Chyba też tak zrobię żeby mieć dobry widok na małą jak będę leżeć.wcześniej mialam ale tylko z 3 boków - najdluższy jeden mialam bez ochraniacza, zeby miec lepszy widok na dziecko jak leżałam. Teraz nie wiem jeszcze co zrobie.
Extra okazja aż chyba sama zacznę szukać takich okazji7 par spodni, leginsy, kilka koszulek, 7 pajaców, 40 sztuk body, polar, bluza
No jak komuś nie przeszkadza kupowanie używanych rzeczy to czasami można naprawdę znaleźć coś w ekstra cenie i super stanieExtra okazja aż chyba sama zacznę szukać takich okazji![]()
No jak komuś nie przeszkadza kupowanie używanych rzeczy to czasami można naprawdę znaleźć coś w ekstra cenie i super stanie
Ja często przeglądam portale aukcyjne aż mój mąż w końcu skomentował, że hamulce mi puściły![]()
Tak, ostatnio oglądałam w jakimś sklepie ubrania dla dzieci i aż mnie zamurowałoszczerze to chyba nawet nie oplaca sie kupowac nowych rzeczy - takie małe dzieci nie zdążą zniszczyć ubrań a patrząc na ceny w sklepach to można zwariować![]()
Dokładnie coś extra na wyjście a tak można zaoszczędzićTak, ostatnio oglądałam w jakimś sklepie ubrania dla dzieci i aż mnie zamurowało![]()
Kupię też coś "wyjściowego" dla małej ale jakbym miała kompletować tak całą ubraniową wyprawkę to tragedia.
No i powiedz, ile Ty realnie zestawów ubrań potrzebowałaś przy swoich przesikująco-ulewających dzieciach? Syn w okresie niemowlęctwa ani specjalnie nie przesikiwał ani nie ulewał, więc u nas sprawdziła się wyprawka minimalistyczna. Kupiłam 12 a w praktycznym użyciu było 6 zestawów ciuchów. A jakie jest zużycie przy dzieciach brudzących ubrania?Jak dobrze pamiętam bedziesz mieć 2 chlopców? Pamietam jak kacper mi się cały czas przesikiwałtak jakoś bokiem wychodziło że non stop go przebierałam
z kolei córcia bardzo ulewała i też przebierałam kilka razy dziennie
teraz kupiłam kilka bodziaków a na to moja mama a to juz Ci wystarczy prawda?
Stwierdziłam, że chyba na 2 dni
Ja patrzę trochę na olx - niektóre dziewczyny sprzedaja świetne rzeczy niezniszczone - od jednej zakupiłam kilka bodziaków i legginsów nowych bo nie zdążyła ubrac i faktycznie wyglądają jak nie używane![]()
Ochraniaczy na szczebelki nie kupujemy.Dziewczyny jeszcze mi się przypomniała ważna sprawa. Kupujecie ochraniacze na szczebelki? Bo czytam o tym na internecie i różne są opinie