Si.Kat
Fanka BB :)
Gratulacje!!Hej my po wczorajszej wizycie mała ma 22 cm i 530 gram, ja plus 7 kg we wtorek glukoza nastawienie mam dobre ale zobaczymy co czas pokaże,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje!!Hej my po wczorajszej wizycie mała ma 22 cm i 530 gram, ja plus 7 kg we wtorek glukoza nastawienie mam dobre ale zobaczymy co czas pokaże,
Moja położna zawsze się ze mnie śmieje. Pani taka szczupła a się na wagę boi wejść... Jak ja się czuję jak słoń [emoji23]Dokładnie u mnie tez waga u położnej [emoji14] zawsze przed wizytą muszę stanąć. Ale juz sie jej boje [emoji14]
Mi mowila kiedyś ze cisnienie i waga ksiazkowo ciekawe co powie za tydzien [emoji14]Moja położna zawsze się ze mnie śmieje. Pani taka szczupła a się na wagę boi wejść... Jak ja się czuję jak słoń [emoji23]
Do mnie się zawsze czepiała za cisnienie. Tylko na polowkowym miałam dobre. Stres po prostu. Jak już się czuje ruchy to jakoś mniejszy stresMi mowila kiedyś ze cisnienie i waga ksiazkowo ciekawe co powie za tydzien [emoji14]
No tez bym tak chciala ;p ja zawsze taki szczuplaczek byłam [emoji14]Do mnie się zawsze czepiała za cisnienie. Tylko na polowkowym miałam dobre. Stres po prostu. Jak już się czuje ruchy to jakoś mniejszy stresWaga to nie wiem chyba powinnam wiecej przytyc ale nikt się nie czepiał. Mnie to cieszy, będzie łatwiej zrzucić
![]()
Wiesz wolałabym zjeść coś dobrego i przytyć niż nie tyć i ciągle jeść sałatki [emoji23] Mąż się smieje, że Shreka urodzę [emoji23][emoji23]No tez bym tak chciala ;p ja zawsze taki szczuplaczek byłam [emoji14]
Haha shrek [emoji14]Wiesz wolałabym zjeść coś dobrego i przytyć niż nie tyć i ciągle jeść sałatki [emoji23] Mąż się smieje, że Shreka urodzę [emoji23][emoji23]
Przed pierwszą ciążą to ja byłam wręcz chuda. Ale nabrałam kształtów i już zostały![]()
[emoji23][emoji23] We krwi mi płynie sałata. Szkoda, że nie w portfelu [emoji23][emoji23]Haha shrek [emoji14]