reklama
@Iwona 1986 Trzymamy Kciuki!! Trzymajcie się dziewczyny jak najdłużej!!! :* <3
wszystkozajete
Moderatorka
Też mam raz w ms średnio. I minimum do 30 tc się nie spodziewam zagęszczenia póki wszystko ok.
Myslniczek
Fanka BB :)
Ja od poczatku ciazy mam co 3 tygodnie. Teraz zaczynam 27 tydzien jutro mam wizyte zobaczymy czy tak zostanie.Dziewczyny a jak często macie wizyty kontrolne właśnie na etapie mniej więcej od 26 tygodnia? Mój lekarz nie zwiększył częstotliwości, i dalej co 4 tygodnie się widzimy...
Ennis92
Ja od 20tyg co 2tyg ale ja mam ciąże zagrożonaDziewczyny a jak często macie wizyty kontrolne właśnie na etapie mniej więcej od 26 tygodnia? Mój lekarz nie zwiększył częstotliwości, i dalej co 4 tygodnie się widzimy...
PaskuPaska
Co 3-4 tygodnie. Wydaje mi się że po 30tyg będą częściej.Dziewczyny a jak często macie wizyty kontrolne właśnie na etapie mniej więcej od 26 tygodnia? Mój lekarz nie zwiększył częstotliwości, i dalej co 4 tygodnie się widzimy...
Betty93
Ja od początku ciąży mam co 3 tygodnie, ale ostatnio powiedział mi że to na kredyt zaufania przez moją rwe kulszową, więc następne wizyty mogą być co 2 tygodnie... Teraz idę do gina za tydzień we wtorek to zobaczymy co powie. Aktualnie u mnie 28tc 
Aguu
3-4tygDziewczyny a jak często macie wizyty kontrolne właśnie na etapie mniej więcej od 26 tygodnia? Mój lekarz nie zwiększył częstotliwości, i dalej co 4 tygodnie się widzimy...
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Co 4-5 tygodni. I tak chyba do 30tc będzie.
Iwona kciuki! Szew? Czyli już bardzo mało tej szyjki zostało?
Iwona kciuki! Szew? Czyli już bardzo mało tej szyjki zostało?