Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny
Melka cięższa o kolejne 30 g, mamy 1420 gPosiew krwi ujemny
![]()
Dziękuję za wsparcie i pokornym głosem proszę o więcej, nie dla siebie,
dla Melasi [emoji813]️
No i cały czas do przoduDziewczyny
Melka cięższa o kolejne 30 g, mamy 1420 gPosiew krwi ujemny
![]()
Dziękuję za wsparcie i pokornym głosem proszę o więcej, nie dla siebie,
dla Melasi [emoji3531]
Hej o 17 odeszły wody a o 22,05 na świecie pojawiła się Lilianka z wagą 3170 i 54 cm długości. Poród siłami natury z rozcięciem krocza bo główka nie chciała przejść przez spojenie łonowe. Było ciężko ale warto, mąż dzielnie trzymał mnie za rękę i przeciął pępowinę. Termin miałam na 11 lipca.
Ogólnie jest dobrze, krocze strasznie boli ale pocieszam się że dzięki temu nacięciu mała dłużej się nie gniotła. Pokarmu mam bardzo mało, Lili na razie nie chcą sztucznie dokarmiać bo waga jeszcze nie spadła na tyle żeby panikować.Gratulacje dla Was [emoji8] Szybko Wam poszło i jednak odwiedziłaś tą ip [emoji28]
Teraz czas nauczenia siebie nawzajem z malutką.a Ty jak się czujesz mamusiu? [emoji175]
Słodka kluseczka [emoji173] powodzenia z karmieniem, na pewno zaraz będzie nawal i jeszcze będziesz narzekać że wkladki przeciekaja [emoji1]Ogólnie jest dobrze, krocze strasznie boli ale pocieszam się że dzięki temu nacięciu mała dłużej się nie gniotła. Pokarmu mam bardzo mało, Lili na razie nie chcą sztucznie dokarmiać bo waga jeszcze nie spadła na tyle żeby panikować.Zobacz załącznik 990329Zobacz załącznik 990330
Ogólnie jest dobrze, krocze strasznie boli ale pocieszam się że dzięki temu nacięciu mała dłużej się nie gniotła. Pokarmu mam bardzo mało, Lili na razie nie chcą sztucznie dokarmiać bo waga jeszcze nie spadła na tyle żeby panikować.Zobacz załącznik 990329Zobacz załącznik 990330