Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokój tylko wiesz przy pierwszym porodzie też tak było. Spokój i cisza bez skurczy przepowiadajacych a tu bach jedna noc 3 okropnie bolesne skurcze i odeszły wody (11 dni przed ptp). A teraz naprawdę chciałabym jeszcze przynajmniej tydzień żeby się nie zaczęło:-). Codziennie wieczorem jak kładę się spać to tak trochę w nerwach@AjahiS A czujesz wogole że cos sie zbliza czy spokoj narazie ?
Witaj! Ja mam termin na 31.07 i planowane cięcie 30.07 :-) ale tak samo jak u Ciebie- różnie może być z tym terminem :-)Cześć dziewczyny! Chciałabym się przywitaćTowarzyszę Wam od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz się zarejestrowałam.
Na wstępie serdecznie gratuluję wszystkim mamusiom, które tulą już swoje maleństwa!
U mnie dziś 38+0, termin OM mam na 30/07 i planowane CC na 25/07. Ciąża od początku była zagrożona (rozległy krwiak podkosmówkowy), na szczęście w drugim trymestrze ryzyko minęło i wróciłam do pracy. A teraz to już odliczam dni, mam ogromną nadzieję, że dotrwam do terminu CC, ale wiecie... różnie może być![]()