Betty93
Fanka BB :)
Hej. A my sierpniowi jednak. Córcia urodziła się dziś o 1:10, 4120g, 57cm![]()
Gratulacje, Kochana! [emoji8][emoji173]️
1 sierpnia piękna data [emoji4] Jak się czujesz po porodzie? Córcia ma ładną wagę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluje! duża dziewczynka, superHej. A my sierpniowi jednak. Córcia urodziła się dziś o 1:10, 4120g, 57cm![]()
Dziewczyny ile jedzą Wasze maluchy?
Bo mój ma 11 dni i je z 80 ml co 2 h i mam wrażenie że i z 100 ml by zjadł![]()
Gratuluje! duża dziewczynka, superjak się czujesz?
Już mamy sierpień. Ile Nas dziewczyny jeszcze zostało? Ja mam 40+3 i już się nie mogę doczekać. Za tydzień w czwartek mam się zgłosić na wywołanie jeśli nic nie ruszy, ale mam nadzieję że samo się rozkręci.
Gratulacje ❤Hej. A my sierpniowi jednak. Córcia urodziła się dziś o 1:10, 4120g, 57cm![]()
Dziewczyny jaki smoczek polecacie? Mam BIBS ale Elenka nie chce go ciągnąć...za to z mojego cycka zrobiła sobie smoczek [emoji3601]
A ile Twoje maleństwo już ma dni ?A mój zależy z jakiej butelki je. Jak z avent to nawet do 150 mu dorabiam, a jak z lovi to 90 bo ciężej się ssie, wolniej leci, szybko się denerwuje i idzie spać z nerwów... wiec głównie teraz daje avent. Ale jak tak poje te 120 czy 150 to nie je 3 godziny. A jak mniej to faktycznie po 2 godzinach głodny.
Mój Skarb ma 11 dni i jestem w szoku ile je. Gorzej u mnie z tym odciaganiem bo mam wrażenie ze już nie mam więcej i mega męczę się na koncowce.Natan ma 3 tygodnie i jak odciągam to je tyle ile uda mi się odciagnac między 60 a 120 ml
A ile Twoje maleństwo już ma dni ?
Mój Skarb ma 11 dni i jestem w szoku ile je. Gorzej u mnie z tym odciaganiem bo mam wrażenie ze już nie mam więcej i mega męczę się na koncowce.
Czy ktoras z Was Dziewczyny używała Femaltikera i może go polecić?