bloomka
Zaangażowana w BB
Dziewczyny jaki smoczek polecacie? Mam BIBS ale Elenka nie chce go ciągnąć...za to z mojego cycka zrobiła sobie smoczek ![]()
My mamy lovi, bibsa jeszcze nie próbowałam ale planuje kupić. Nuk porażka, wypluwa od razu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny jaki smoczek polecacie? Mam BIBS ale Elenka nie chce go ciągnąć...za to z mojego cycka zrobiła sobie smoczek ![]()
Podobno lanolina koi ból. Spróbuj.Dzięki dziewczynywczoraj przetoczyli mi krew, poczułam się lepiej i zostawili mi Synka na noc (pierwszą noc spędziłam bez niego). Chłopak na razie grzeczny, musiałam sama go budzić na karmienie. Ale ogólnie bolą mnie brodawki. Macie coś sprawdzonego?
My mamy Smoczek z Bibsa i z Lovi i zauważyłem że ten z Bibsa o wiele lepiej mi służy (tak go nie wypluwa).
Natomiast co do mleka to mi się zdarza bardzo dużo odciągnąć raz prawie 200 ml! Więc zapasy w zamrażarce rosną, niestety minus jest taki, że po raz drugi mam wysoką temperaturę - 38° która skoczyła mi z 36,6 w zaledwie pół h. Podejrzewam znowu zastój, chociaż bolą mnie też na zmianę wszystkich kości. Jutro przychodzi Położna i zobaczymy co powie.
Mój Niko dzisiaj kończy 2Dziewczyny ile jedzą Wasze maluchy?
Bo mój ma 11 dni i je z 80 ml co 2 h i mam wrażenie że i z 100 ml by zjadł![]()
U nas ten sam problem zawsze po karmieniu musi dopić pare łyków mmPodrzucić trochę zapasów bo mój mały nie najada się cyckiem. Męczy sie i zasypia placze![]()
Hej dziewczyny!
za mną też już 2 tyg. ze skrzatemZleciało nie wiem kiedy. Niestety od 2 dni walczymy z katarem, dzisiejsza noc masakra. Biedny nie mógł nie usnąć, chociaż był bardzo zmęczony. Na szczęście sól fizjologiczna, aspirator do noska i kropelki do inhalacji na ubranko i od rana jest dużo lepiej. Poza tym naprawdę nie jest źle
![]()
@Miiodzio - co do brodawek to czytałam, że należy je wietrzyć jak najczęściej i smarować mlekiem po karmieniu. U mnie jedna pierś super a druga - poraniona brodawka. Zanim opanowaliśmy przystawianie powstała szkoda. Najgorszy jest moment kiedy mały łapie pierś, potem już luz. Na szczęście większość dnia jestem sama z dzieckiem w domu, więc mogę chodzić z gołą klatąOby pomogło
![]()