Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas też głużenie pełną parą. Dziś nawet pierwsze śmianie w głos (ale my dopiero 2m więc u was pewnie już codzienność) [emoji6]
Jak choroby? Lepiej już?
Bloomka jak to rozszerzać dietę?[emoji33]Przecież jelita jeszcze nie są gotowe, błagam Cię poczytaj, nie funduj dziecku na starość problemów z jelitami. Pomijam że to niezgodne z zaleceniami who, lekarz chyba powinien się mocno doedukowac. Piękna wagę macie [emoji1]Meldujemy się po szczepieniu. Mały ma 7300 i długi 67 cm. Głowa za dużo urosła i mamy iść na usg główki [emoji853] poza tym wzmożone napięcie nie ustąpiło i konieczna rehabilitacja. Martwi mnie to wszystko. Zdziwiło mnie tez to, ze mamy już rozszerzać dietę. Fakt, że 4 miesiące skończone ale myślałam jeszcze poczekać co najmniej do 5 miesiąca. Malutki był generalnie zadowolony, trochę popłakał ale szybko mu przeszło. Teraz słodko śpi, a ja co chwile mierze temperaturę bo po wcześniejszym szczepieniu miał.
Ja czytałam że zalecenia między 17 a 26 tyg życia .Bloomka jak to rozszerzać dietę?[emoji33]Przecież jelita jeszcze nie są gotowe, błagam Cię poczytaj, nie funduj dziecku na starość problemów z jelitami. Pomijam że to niezgodne z zaleceniami who, lekarz chyba powinien się mocno doedukowac. Piękna wagę macie [emoji1]