Martkaaa5
Fanka BB :)
NIe mogę czytać takich rzeczy bo serce mi pękaU nas są w dzień. Jakoś 3 drzemki po 30 minut
Chyba że leżę z nim i go bujam to nawet 2h potrafi spać . .w nocy śpi od 19 do 5/6 zjada mleko i śpi do 7/8.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NIe mogę czytać takich rzeczy bo serce mi pękaU nas są w dzień. Jakoś 3 drzemki po 30 minut
Chyba że leżę z nim i go bujam to nawet 2h potrafi spać . .w nocy śpi od 19 do 5/6 zjada mleko i śpi do 7/8.
Zuzia też cię wkoncu zaskoczyNIe mogę czytać takich rzeczy bo serce mi pęka [emoji6][emoji6][emoji6][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Eh widzisz zawsze cośZuzia też cię wkoncu zaskoczy
Ja mogę trochę nie spać . Ale chciałabym wstać i nie czuć bolu ... A
Wow 5 zębów. To nieźle. U nas wczoraj pierwszy ząb.Hejaaa! U nas niedługo 7 miesięcy, przemieszcza się na razie na brzuchu- najlepiej idzie mu do tyłu i ciągle się denerwuje, bo nie ten kierunekmamy już 5 zębów (jakieś szaleństwo! 3 wyszły w tym samym czasie, ale nie działo się nic z tym związanego, trochę tylko pomarudził z 2 dni). Ale ogólnie niesamowite jak się zmienia, a uśmiech to coś pięknego
![]()