Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No niestety mam opcję tylko Jestem rodzicem. Nie mogę dodać że spodziewam się dzieckadziwne może o to nic nie dostałam
Kurde mogłam to instalować wcześniej, bo teraz to chyba już raczej za późno?
A które wybrałaś?Zamówiłam woodiesakurat sprawdzałam meila i przyszło mi ze dostępne wiec jak wariatka szybko poleciałam zakupić. Fakt wysyłka dopiero od 17 czyli pewnie ciagle czekają ale chociaż już zamówione
jest szansa ze mała nie będzie spać na samym materacu
![]()
A które wybrałaś?
Fajny podcast, dziękiO masakra, u Ciebie to dopiero chcą jak za zboże...
Ja jutro mam wizytę kontrolną i po niej zadzwonię do położnej, bo też chce wiedzieć w końcu, czy doktorek mnie pośle wcześniej do szpitala, czy nie.
Zależy mi mega na porodzie sn bez ingerencji w krocze, ale tak się boje komplikacji, że szok, zwłaszcza iż ostatnio się okazało, że Mały ma dużą główkę i w ogóle szykuje mu się "dobra" waga
Z drugiej strony słucham podcastów o porodach i myślę sobie, kurcze, jak ważne jest pozytywne nastawienie oraz podejście właśnie położnej i wzajemna współpraca (Link do: DDBP. ODCINEK 9. Wąskie biodra a poród naturalny z położną Katarzyną Siudak-Piwowarską)
podrzucam link do tego o czym m.in. słuchałam, może już znacie?