Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zamówiliśmy wiatrak, u nas pierwszy upał w nowym mieszkaniu, wczoraj były 34 stopnie po południu, przyznam ze w poprzednim mieszkaniu było uper chłodno całe lato, bydunek z cegy to termoizolacja taka, ze koleżanki jak do mnie przychodziły w najgorętsze dni to pod kocem siedziałyNieśmiała na tą wiadomość składa się Leosia stan od początku, nic się nie martw- lekarze wiedzą co robią! Wspaniale wiadomościjuż niedługo będziesz mogła go tulić w ramionach!
Dziewczyny, jak żyjecie w te upały?![]()
2 tygodnie to naprawdę bliskoNieśmiała super wiadomościDziewczyny ja wczoraj byłam na ktg. Wszystko ok. Nic się nie dzieje. Tylko przy okazji sprawdzili że nadal ułożony miednicowo i kazali zapisać się na cc. Termin 25.06
To juz za 2 tygodnie. Dziwne uczucie wiedzieć kiedy i w ogóle że to już tak blisko.
Ps. Upały dla mnie to najgorsze co może być. Zaraz chodzę cała mokra. A w ciąży to juz w ogóle.
Nieśmiała super wiadomościDziewczyny ja wczoraj byłam na ktg. Wszystko ok. Nic się nie dzieje. Tylko przy okazji sprawdzili że nadal ułożony miednicowo i kazali zapisać się na cc. Termin 25.06
To juz za 2 tygodnie. Dziwne uczucie wiedzieć kiedy i w ogóle że to już tak blisko.
Ps. Upały dla mnie to najgorsze co może być. Zaraz chodzę cała mokra. A w ciąży to juz w ogóle.
Pewnie będzieA ja na wpół leżę, przy wiatraczku z butlą wody i wywalonym bębnem i chłodzę małegoPo południu idziemy na chrzciny do znajomych i mam nadzieje, że w lokalu będzie dobra klima, bo nie wiem jak inaczej to wytrzymam...
A, właściwy termin masz na kiedy?w ten dzień to akurat mam wizytę i dowiem się czy mała się odwróciła czy ustalamy termin cc![]()