Klaudiaaaaxdd
Zaciekawiona BB
gratulacjeMoje drogie!
Jeszcze wczoraj, późnym wieczorem 22.40 przyszedł na świat Kostek Vel Klusek z wagą 3980przez cesarskie cięcie.
Jest śliczny i zdrowy. Ja juz po pionizacji.
Pozdrawiamy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratulacjeMoje drogie!
Jeszcze wczoraj, późnym wieczorem 22.40 przyszedł na świat Kostek Vel Klusek z wagą 3980przez cesarskie cięcie.
Pozdrawiamy![]()
A nie mówiłam? HeheMoje drogie!
Pozdrawiamy![]()
Opieka jest cudowna, pomagają ze wszystkim, a samopoczucie całkiem niezłe, poza tym ze brzuch mi został i ciągnie ta bliznę po cc, ciężko się wstaje i chodzi ale to na bank norma i niedługo będzie lepiej.Gratulacje☺ powiedz, jak sie czujesz? Jak opieka? Obchodza sie z Toba delikatnie, pomagaja, czy "radz se sama"?
To teraz tylko czekać na wypisOpieka jest cudowna, pomagają ze wszystkim, a samopoczucie całkiem niezłe, poza tym ze brzuch mi został i ciągnie ta bliznę po cc, ciężko się wstaje i chodzi ale to na bank norma i niedługo będzie lepiej.
@niunia2324 Niunia, gratulacje!!!Moje drogie!
Pozdrawiamy![]()
Ja chyba będę za TobąJa nie mam nic przeciwko by być następna.![]()
Wczoraj po tym lekarzu trochę się ucieszylam, że przewiduję poród na dniach ale jak to będzie kto to wie. Meczą te upały .... brzuch mam tak nisko i główkę młodego, że jak kucam to mam wrazenie ze go.za raz zgubie. Skurcze męczą brzuch twardy pot się ze mnie leje ale nic się noe rozkręcaJa chyba będę za Tobą
Blisko te terminy mamy![]()
Ja mam.bardziej taki ucisk jak dotykam się myjac w okolicach intymnych to czuje normalnie jakbym czuła jego głowkę a kłócie to mam jak bawi się moim pecherzem....Ja jak chodzę to czasem tak mnie kłuje w kroczu ze ledwo idę... nie wiem czego to jest oznaka![]()