Natalia198777
Fanka BB :)
Nie wypytywalam bo stwierdzilam, że kurde jak nie urodze jak urodzeA nie możesz przenosić dłużej niż tydzień bo...? Bo Ci szyjka nie wytrzyma, za duże rozwarcie czy o co chodzi?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wypytywalam bo stwierdzilam, że kurde jak nie urodze jak urodzeA nie możesz przenosić dłużej niż tydzień bo...? Bo Ci szyjka nie wytrzyma, za duże rozwarcie czy o co chodzi?
Elementy typu smoczek, butek laktator trzeba wyparzyć. Co do prania ubranek, w życiu nie wrzucę na 90 stopni bo wyjdą dla barbi. Pralam 30-40 stopni, wyprasowalam ale juz jak prasowalam to mowiłam ostatni orazWiem ze pytanie nie będzie w temacie bo wszystkie macie to już za sobąw związku z zakończeniem remontu będę zaczynała brać się za pranie i układanie rzeczy dla małej. Ale zastanawia mnie to czy wszystkie rzeczy trzeba umyć lub wyparzyć ? Mam na myśli np szczotkę do włosów nożyczki Pojemnik na smoczek elementy laktatora czy wanienkę
![]()
a butelki macie tez wyparzone i „przyszykowane” czy dopiero na bierząco jak będzie potrzeba użycia ?
Ja podobnie Pralinka, bo my jakoś razem z tego co pamiętam.zaczęłam unikać forumcieszę się z małych bobasów i aż mi sie łezki wzruszenia w oczy cisną z Waszego szczęścia, ale ja do terminu mam jeszcze ponad 3 tygodnie, żadnych objawów i dolegliwości i czuję, że jestem w zupełnie innym miejscu niż Wy, nadal czekam na lóżeczko, jaram się elektrostymulatorem, z nudów matę edukacyjną zamówiłam, a tu mimo że dopiero 3 lipca to już grad dzieci rozpakowanych
![]()
tak, i blisko i daleko w sumie jeszczeJa podobnie Pralinka, bo my jakoś razem z tego co pamiętam.
Jesteś cudowną mamą. Dzieci jedza tyle na ile mają ochotę, ale jeśli nie dopomną się przez 3 h trzeba je budzić. Pamiętaj ze pierwsze mleko jest mega treściwe. Na spokojnie. Masz położną z którą możesz na ten temat pogadać?Dziewczyny, wiem, rzadko się udzielam ale muszę się wygadać.
Jestem załamana, nie wiem, czy nie chacze o jakąś depreche..
Czy ja jestem jakąś nienormalną Mamą? Nie umiem nakarmić własnego dziecka?
Mały nie je, w szpitalu zjadał 90 ml, w domu ostatnio wczoraj o 18 zjadł 70 ml, ale dużo ulał, później w nocy nie mogłam go doprosić żeby zjadł.. 2 razy zjadł 20ml, widać że chce zrobić kupę a nie może, przy jedzeniu szybko się męczy... Przepraszam za pierdół ale musiałam gdzieś się wygadać.... [emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji3525]
ja też sobie nie wyobrażam prania ubranek w 90 stopniach, te ubranka byłyby bardzo zniszczone szybko, ale akurat jestem zwolennikiem prasowania, więc na pewno będę uskuteczniaćElementy typu smoczek, butek laktator trzeba wyparzyć. Co do prania ubranek, w życiu nie wrzucę na 90 stopni bo wyjdą dla barbi. Pralam 30-40 stopni, wyprasowalam ale juz jak prasowalam to mowiłam ostatni oraz![]()
No ja na 21 także jeszcze trochę. Ja tez nie mam objawów. Ale coś czuję że jak mnie ktoś wku#wi to może być różnie, a nie brakuje takich sytuacji ostatnio, zwłaszcza w rodzinietak, i blisko i daleko w sumie jeszczeja mam termin z OM na 26, z usg prenatalnego na 23
wiesz jak to z rodzinąNo ja na 21 także jeszcze trochę. Ja tez nie mam objawów. Ale coś czuję że jak mnie ktoś wku#wi to może być różnie, a nie brakuje takich sytuacji ostatnio, zwłaszcza w rodzinie![]()
No bardzo brzydkie to ale staram się mieć to w d....wiesz jak to z rodziną
ja nie narzekam, leżę sobie i nic nie robięmoj jedyny wysiłek to obiad ogarnąć i pranie powiesić, zatapiam się w internetach, w środę mam usg pomiarowe i wizytę to zobaczę jak tam technicznie się sprawy mają, ale to jeszcze 3 tygodnie (plus ewentualnie kolejne 2) więc kawał czasu...