reklama

Lipcowe Mamy 2020r

A ja mam prawko ale nie jeżdżę w ogóle i mnie też mąż wozi wszędzie 🙈 będę musiała wrócić do jazd jakiś czas po porodzie bo to jednak bardzo przydatne przy dziecku móc samej prowadzić samochód.
Ja prawo jazdy zrobiłam dopiero w listopadzie i 2 tygodnie później dowiedziałam się, że jestem w ciąży a, że były małe komplikacje i milion spraw do ogarnięcia to nie miałam nawet kiedy ćwiczyć jazdy ale też sobie powiedziałam, że po porodzie się za to biorę bo przy dzieciach to bardzo pomocne 🙂 Dobrze, że się udało mi zrobić bo przy trójce dzieci już bym chyba kursu i egzaminu nie ogarnęła.

reklama
Hej, dawno nic nie pisałam :) Czy będziecie szczepić noworodki w szpitalu?
Ja też będę. W ogóle te szczepienia to trochę zachodu robią bo można powiedzieć, że lata się prawie przez rok co 2-3 miesiące teraz nadrabiam szczepienia syna, które były wstrzymane przez koronawirusa więc jak bym jeszcze teraz kolejne małej odraczala to bym chyba z przychodni później nie wychodziła 😅

Sale przepełnione, ale tu zawsze tak jest. Opieka bardzo dobra, pomimo, że jest bardzoooo dużo kobiet rodzących itd. Ogólnie to jest to mój drugi poród i jak dla mnie to tylko tu.
Kurde myslalam ze powiesz, ze w miare luzno jest. Ja sie szykuje na Prosta, a tam podobno tez przepelnienie duze, do tego stopnia, ze ostatnio wstrzymywali przyjecia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry