Madziulka1988
Aktywna w BB
U mnie tak samo. Nic mi nie dawali i sama też nic nie robiłam.Ja nic nie robiłam w szpitalu też nic....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tak samo. Nic mi nie dawali i sama też nic nie robiłam.Ja nic nie robiłam w szpitalu też nic....
Mi odeszły wody o 1.30 a urodziłam 10.36 a to moje 3 dzieciątko, więc to normalne, że może to trochę potrwać. Trzymam kciukiDobra dziewczyny odchodzą mi wody powoli ale ani jednego na razie nie byłoBędę dawała znać
PowodzeniaDobra jedziemy do szpitala, umyłam się i najadłam, skurczów nadal nie mam ale chyba na głowę dostanę w domu więc jedziemy![]()
Słodka dzidziaMi odeszły wody o 1.30 a urodziłam 10.36 a to moje 3 dzieciątko, więc to normalne, że może to trochę potrwać. Trzymam kciukiW załączeniu zdjęcie mojego skarba
![]()
I jak?Dobra jedziemy do szpitala, umyłam się i najadłam, skurczów nadal nie mam ale chyba na głowę dostanę w domu więc jedziemy![]()
Mi odeszły wody o 1.30 a urodziłam 10.36 a to moje 3 dzieciątko, więc to normalne, że może to trochę potrwać. Trzymam kciukiW załączeniu zdjęcie mojego skarba
![]()