limonka27
Fanka BB :)
Hehehe ja sama nie wiem hehe jak ja tego dokonałam ale mega położne i szybciutko poszłoWow limonka Gratulacje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehehe ja sama nie wiem hehe jak ja tego dokonałam ale mega położne i szybciutko poszłoWow limonka Gratulacje![]()
GratulacjeJa bym bez znieczulenia nawet nie dała rady. Dostałam oksy ale tylko dlatego że po znieczuleniu skurczu nie czułam ale mega szybciutko poszło młodziutki 10 dostal
W końcu i Ty się doczekalaś, gratulacje!No to dziewczyny czekam na Was.
00:50 szpital skurcze co 2 minuty rozdarcie 4-5cm
3:40 po wszystkim klocuszek nasz 4280g i 60cm jak ja toto wypchnełam to nie mam pojęcia ale ten co wymyslił zewnątrzoponowe znieczulenie powinni DAĆ NOBLA
Nie straszcie, nie straszcieJa bym bez znieczulenia nawet nie dała rady. Dostałam oksy ale tylko dlatego że po znieczuleniu skurczu nie czułam ale mega szybciutko poszło młodziutki 10 dostal
gratulacjeNo to dziewczyny czekam na Was.
3:40 po wszystkim klocuszek nasz 4280g i 60cm jak ja toto wypchnełam to nie mam pojęcia ale ten co wymyslił zewnątrzoponowe znieczulenie powinni DAĆ NOBLA
Gratulacjeeeeeee!!!!No to dziewczyny czekam na Was.