reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja miałam w nocy tance i hulańce 🤣 nie wiem co mi strzeliło, ale wczoraj wyświetlił mi się post którejś z Was, że dziecko tak ładnie przybrało na wadze i lekarz kazał odstawić mama dha, ja w sumie już dawno odstawiłam mama dha, ale wczoraj lampka się pojawiła w mojej głowie, że czemu to zrobiłam i może to pomoże małej zyskać jeszcze na wadze w ostatnich dniach 🤦‍♀️ I wzięłam do późnej kolacji 2 tabletki... nie wiem, czy to od tego, ale ona miała tyle energii, myślałam że mi brzuch rozsadzi, do 3 nie spałam 🤣
Ja biorę cały czas DHA i mój synek nie przybiera za dużo tylko tak w sam raz, więc tu chyba nie ma reguły... Ale lepiej po dwie tabletki nie bierz 😅🙈

reklama
Pozdrawiamy wszystkie mamusie z forum. U nas wszystko dobrze. Liam bardzo grzeczny nocki z pobudką co 3h więc tragedii nie ma. Ze mną za to gorzej. Jak wam pisalam okazało się przy porodzie, że główka jest owinięta pępowiną i trzeba było szybko działać wiec mnie strasznie mocno nacieli. Nie rozumiem czemu nie zauważono na usg wcześniej tego faktu. Tym bardziej, że kilkanaście h wcześniej bylam na kontroli u gina. Pamiętacie jak pisalam o tym ktg u położnej , ze jej sie nie podoba? Bylo cos na rzeczy a oni zbagatelizowali. Jak myślę, ze moglam go stracic to dech zapiera...... mam na tylku ogromnego siniaka udo spychniete . Jem na stojąco . Mlodego karmie na stojąco albo leżąc.... eh ból okropny w poniedziałek położna powinna zdjac już szwy to może będzie lżej. Trzymamy kciuki za reszte mamusiek.

Załączniki

• 1594888769388556383614.jpg
    1594888769388556383614.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 161
Pozdrawiamy wszystkie mamusie z forum. U nas wszystko dobrze. Liam bardzo grzeczny nocki z pobudką co 3h więc tragedii nie ma. Ze mną za to gorzej. Jak wam pisalam okazało się przy porodzie, że główka jest owinięta pępowiną i trzeba było szybko działać wiec mnie strasznie mocno nacieli. Nie rozumiem czemu nie zauważono na usg wcześniej tego faktu. Tym bardziej, że kilkanaście h wcześniej bylam na kontroli u gina. Pamiętacie jak pisalam o tym ktg u położnej , ze jej sie nie podoba? Bylo cos na rzeczy a oni zbagatelizowali. Jak myślę, ze moglam go stracic to dech zapiera...... mam na tylku ogromnego siniaka udo spychniete . Jem na stojąco . Mlodego karmie na stojąco albo leżąc.... eh ból okropny w poniedziałek położna powinna zdjac już szwy to może będzie lżej. Trzymamy kciuki za reszte mamusiek.
Trzymaj się tam i wracaj szybko do formy! Dobrze chociaż że Liam taki grzeczny, bo jakbyś miała jeszcze z tym problemy to dopiero by było ciężko...
No i lipa skurcze ustały zero rozwarcia. Dzisiaj na obserwacji jak się nic nie zmieni jutro do domu 😪
Masz jeszcze czas, nic się nie stresuj ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry