karolaka88
Fanka BB :)
Ja się nie znam na laktatorach, ale najlepsze na rozbujanie laktacji jest dziecko. Przystawiaj małą częściej może.Jaki laktator elektryczny polecacie?
Tydzień temu urodziłam córeczkę i mam problemy z laktacją.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się nie znam na laktatorach, ale najlepsze na rozbujanie laktacji jest dziecko. Przystawiaj małą częściej może.Jaki laktator elektryczny polecacie?
Gratuluję przede wszystkim mamusiu :*ja nie narzekam na kondycję fizyczną, akurat czuję się świetnie, szwy wogóle mnie nie bolą, zupełnie normalnie funcjonuję, dla mnie cesarka to jest brak możliwości na naturalną stymulację dziecka w fazie przejścia przez kanał rodny, co może mieć kolosalne konsekwencje w zakresie głębokiego dotyku, nadwrażliwości na bodźce, a nawet problemy logopedyczne, dzieci po cc z założenia wymagają więcej stymulacji, poza tym dzidzia zotała pozbawiona mozliwości kontaktu z moimi bakteriami i pierwze zderzenie miała z bakteriami szpitalnymi co też zupełnie mnie nie cieszy bo te pierwsze bakterie wpływają na rozwój kolonii w jelitach, z resztą co Wam będę truć o moich poglądach, z jakiegoś powodu natura tak zorganizowała poród i ja bym się jej chętnie poddała, a zotałam tej możliwości pozbawiona, więc jest mi szalenie przykro
Ja korzystam z lovi prolactis (jakoś tak ten drugi człon nazwy) i jak dla mnie jest ok.Jaki laktator elektryczny polecacie?
Hej NataliaHej ja tez po zdjęciu szwów i w końcu jakos można usiąść na tyłku i wyjść w końcu na spacer. Dziś mamy 10 dni i mamy 4kg . Z takich spostrzeżeń dziewczyny przez 2 dni młody miał straszne bóle brzucha i nie spał w nocy. Okazalo się, że to vit D . Odstswilismy i juz kolejne nocki były super. Jak któraś będzie mieć podobny problem to warto najpierw odstawic tą vit i zobaczyć.
Ja to samo tylko że jutro. Póki co nie jestem jakaś mega zestresowana, myślałam że będzie gorzej. Zobaczymy jak prześpię noc bo o to się bardziej obawiamCześć dziewczyny, w czwartek idę do szpitala będą wywoływaćStrasznie się boje tego co mnie czeka
![]()
Plamienie mam po tym badaniu, takie mocno brązowe. Ale na razie nic więcej. No zobaczymy.To tak jak u mnie było, badanie bolesne i później lekko krwawiłam, a w nocy odeszły wody![]()