karolaka88
Fanka BB :)
Ja się nie znam na laktatorach, ale najlepsze na rozbujanie laktacji jest dziecko. Przystawiaj małą częściej może.Jaki laktator elektryczny polecacie?
Tydzień temu urodziłam córeczkę i mam problemy z laktacją.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja się nie znam na laktatorach, ale najlepsze na rozbujanie laktacji jest dziecko. Przystawiaj małą częściej może.Jaki laktator elektryczny polecacie?
Gratuluję przede wszystkim mamusiu :*ja nie narzekam na kondycję fizyczną, akurat czuję się świetnie, szwy wogóle mnie nie bolą, zupełnie normalnie funcjonuję, dla mnie cesarka to jest brak możliwości na naturalną stymulację dziecka w fazie przejścia przez kanał rodny, co może mieć kolosalne konsekwencje w zakresie głębokiego dotyku, nadwrażliwości na bodźce, a nawet problemy logopedyczne, dzieci po cc z założenia wymagają więcej stymulacji, poza tym dzidzia zotała pozbawiona mozliwości kontaktu z moimi bakteriami i pierwze zderzenie miała z bakteriami szpitalnymi co też zupełnie mnie nie cieszy bo te pierwsze bakterie wpływają na rozwój kolonii w jelitach, z resztą co Wam będę truć o moich poglądach, z jakiegoś powodu natura tak zorganizowała poród i ja bym się jej chętnie poddała, a zotałam tej możliwości pozbawiona, więc jest mi szalenie przykro
Ja korzystam z lovi prolactis (jakoś tak ten drugi człon nazwy) i jak dla mnie jest ok.Jaki laktator elektryczny polecacie?
Hej NataliaHej ja tez po zdjęciu szwów i w końcu jakos można usiąść na tyłku i wyjść w końcu na spacer. Dziś mamy 10 dni i mamy 4kg . Z takich spostrzeżeń dziewczyny przez 2 dni młody miał straszne bóle brzucha i nie spał w nocy. Okazalo się, że to vit D . Odstswilismy i juz kolejne nocki były super. Jak któraś będzie mieć podobny problem to warto najpierw odstawic tą vit i zobaczyć.
Ja to samo tylko że jutro. Póki co nie jestem jakaś mega zestresowana, myślałam że będzie gorzej. Zobaczymy jak prześpię noc bo o to się bardziej obawiamCześć dziewczyny, w czwartek idę do szpitala będą wywoływaćStrasznie się boje tego co mnie czeka
![]()
Plamienie mam po tym badaniu, takie mocno brązowe. Ale na razie nic więcej. No zobaczymy.To tak jak u mnie było, badanie bolesne i później lekko krwawiłam, a w nocy odeszły wody![]()