Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeWczoraj 27.07 o 14;07 przyszła na świat Blanka2990g i 55cm poprzez cc, poród wywoływany, ale nie było postępu
![]()
Ja też porownywalam ilość odciągniętego do tego co je. Dostałam opierdol lekko mówiącA laktatorem sciagne 30ml
A dzisiaj odrzucił mm je tylko cyca i jest nieodkladalny wiec nasze 1,5 h zamieniło się w non stop ☺Ja też porownywalam ilość odciągniętego do tego co je. Dostałam opierdol lekko mówiącpodobno absolutnie nie można tego porównywać. Siły ssania DZIECKA do laktatora. Wiec nie martw się moja droga. A jeśli chodzi o częstotliwośc jedzenia tylko cyca to mój Klusek co 1,5 h najczęściej
![]()
Będzie dobrze, Klaudia! Sporo dziewczyn po cc po jakimś czasie zazwyczaj w domu sporo próbuje z dzidzi i zaczyna ssać ładnie i laktacja się rozkręcaJa miałam cc wczoraj o 14 i nadal jej nie nakarmiłam, dziś przyniosła mi ja Polozna ale wgl nie chciała ssaćDostała żółtaczki w pierwszej dobie jestem wykończona !!