Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny beta jak z kosmosu dokładnie 14670.39 a ostatnia z piątku (8.11) 2310. Wiec przyrost rewelacyjny już jestem spokojna. Taka ciążę musi już być widać.
No to super
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny beta jak z kosmosu dokładnie 14670.39 a ostatnia z piątku (8.11) 2310. Wiec przyrost rewelacyjny już jestem spokojna. Taka ciążę musi już być widać.
Pierwszy syn z chorobą genetyczną, niby nie dziedziczną i nie jesteśmy z mężem obciążeni, ale sprawdzić trzeba. Wszystko będzie dobrze QUOTE]
A co ma dokladnie syn?
Paznokcie u nóg? Ja preferuje stopki[emoji16], nie musze się o kolor martwić[emoji23].A ja siedzę, a w zasadzie leżę i rozmyśla o jutrzejszej wizycie.
Podwozie muszę dziś ogarnąć [emoji33] nogi też.
Kiedyś się z koleżankami w ciąży smialysmy, że przed wizytą każda golenie podwozia, paznokcie, fryzjerka. Ktoś by mógł pomyślęc że na randkę się szykujemy a nie na wizytę do ginekologa [emoji23][emoji23]
w poprzedniej ciąży na tym etapie też miałam sam pęcherzyk, tydzień później był już zarodek
spokojnie,cierpliwości! [emoji8]
Heheheh ale coś w tym jestA ja siedzę, a w zasadzie leżę i rozmyśla o jutrzejszej wizycie.
Podwozie muszę dziś ogarnąćnogi też.
Kiedyś się z koleżankami w ciąży smialysmy, że przed wizytą każda golenie podwozia, paznokcie, fryzjerka. Ktoś by mógł pomyślęc że na randkę się szykujemy a nie na wizytę do ginekologa![]()
Teraz to luzik.. pamiętam jak w pierwszej ciąży mnie wybrzuszyło i trzeba było wspomagać się lusterkiem żeby Bożenke odnaleźćA ja siedzę, a w zasadzie leżę i rozmyśla o jutrzejszej wizycie.
Podwozie muszę dziś ogarnąćnogi też.
Kiedyś się z koleżankami w ciąży smialysmy, że przed wizytą każda golenie podwozia, paznokcie, fryzjerka. Ktoś by mógł pomyślęc że na randkę się szykujemy a nie na wizytę do ginekologa![]()
A Biały Klasztor kojarzysz????
Jest to odmiana zespołu Retta.. chociaż od niedawna traktowane jako zupełnie inna jednostka chorobowa - zespół FOXG1 się nazywa, jak dostaliśmy diagnozę we wrześniu to był jedyny w Polsce a na świecie 120 sztuk![]()
Teraz to luzik.. pamiętam jak w pierwszej ciąży mnie wybrzuszyło i trzeba było wspomagać się lusterkiem żeby Bożenke odnaleźć [emoji23]