Tak. Czasem jej coś ugotuje a czasem daje słoiczek, tylko często coś do niego dodaje np ryż kasze czy makaron żeby było bardziej syte. Ale ona nawet samego słoiczka to zjada tak z pół dużego, całego nie zjeA dajesz słoiczki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak. Czasem jej coś ugotuje a czasem daje słoiczek, tylko często coś do niego dodaje np ryż kasze czy makaron żeby było bardziej syte. Ale ona nawet samego słoiczka to zjada tak z pół dużego, całego nie zjeA dajesz słoiczki?
U nas na szczęście wszystko super, zjada wszystko. Od początku blw po swojemuDziewczyny, a jak Wam idzie rozszerzanie diety? Idziecie BLW czy słoiczki? Dużo zjadają Wasi maluchy czy różnie?
U nas na szczęście wszystko super, zjada wszystko. Od początku blw po swojemu![]()
Wiesz, ja stwierdziłam że osobno nie będę gotować, podaję zawsze to co i nam przygotujęZosia tez wszystko je i od samego początku pięknie sobie radzi z gryzieniem,przezuwazniem. Bardziej chodzi o to ze ja nie mam pomału co jej podawać żeby było dobrze i fajnie![]()
Uwierz mi że ja baaardzo wiem o co Ci chodziTo chyba już tak jest ze martwimy się na zapas. Ja sama wcześniej zauważyłam ze to chyba działa na takiej zasadzie ze martwimy się czy coś jest nie tak czy nasze dziecko nie jest czasem chore i jego zachowania są nieodpowiednie i jakby na sile tak obserwujemy bo nie chcemy żeby nasze przypuszczenia (o tym ze coś jest nie tak) były prawda ze same się fiksujemy i skupiamy na nieodpowiednich rzeczach. Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi![]()