• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hejka ,jestem troszke zmieszana.
Beta robiona dzisiaj wyszła 8846 co odpowiada 7 tyg .dzisiaj jestem po badaniu i lekarz powiedział ze ciaza wyglada na 5 tyg. Moja miesiączka byla 22 wrzesnia. Owulacja wychodziła mi na 18 pazdziernika . W tych dniach sie kochalismy. Wiec tal akurat wypada 5 tydzien. Jednakże lekarz jest troszkę zaniepokojony. Ja również skoro beta pokazuje taki tydzien ?
Cześć,
to kiedy idziesz na powtórne badania żeby coś potwierdzić? Co Ci doradzil ginekolog skoro jest zaniepokojony?

reklama
OTE="montek.87, post: 18755231, member: 193788"]
Wlasnie zauwazylam ze moj sluz ma rozowe zabarwienie... Czekac czy jechac do szpitala?
[/QUOTE]
Ale na majtkach wygląda na różowy czy wzięłaś na palucha i jest różowy?

Beta robiona dzisiaj wyszła 8846 co odpowiada 7 tyg .dzisiaj jestem po badaniu i lekarz powiedział ze ciaza wyglada na 5 tyg. Moja miesiączka byla 22 wrzesnia. Owulacja wychodziła mi na 18 pazdziernika . W tych dniach sie kochalismy. Wiec tal akurat wypada 5 tydzien. Jednakże lekarz jest troszkę zaniepokojony. Ja również skoro beta pokazuje taki tydzien ?
Moja dzisiejsza beta 14 tys a tydz 5+1 i moja ginekolog niczym nie była zaniepokojona,wszystko jest ok

Jesli jestes pewna ze owu byla 18 pazdziernika to wg tego wychodzil by ci koncowka 5 tyg, jakos 5+5.

Witam nowe mamusie i gratulacje wszelkich widocznych pecherzykow i bijacych serduszek.

Co do wymiarow pamietajcie ze jesli nie macie prowadzonego monitoringu owulacji i nie wiecie na 100% kiedy ta owulacja byla to rozmiary pecherzykow moga sie sporo roznic nawet jesli mamy te same daty ostatniej miesiaczki. Na samym poczatku nie jest wazne zeby wiek ciazy z usg zgadzal sie idealnie co do milimetra z wiekiem ciazy z ostatniej miesiaczki a zeby sie dobrze rozwijal. W moim przypadku ciaza zawsze jest mlodsza o tydzien, bo owulacje mam nie jak przecietna kobieta w 14dc a okolo 21dc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry