reklama

kasiunia2124
Fanka BB :)
Ja 6 listopada wg OM ok 7 - 8 tydzień będzie,  ale ja myślę ze gdzieś 6 tydzień, napewno będzie juz cos widac bo 28 października robilam bete i byla 2386 a  od 1000 juz cos widac termin porodu wyszlo na 29 czerwca Ale jestem na lipcowym forum

kasiunia2124
O to pierwsza bedziesz z wiadomościami

Dzola83
Witam się również ja  nasz termin według kalkulatora to 07.07. Jestem 36 letnia mama. Moja córcia ma 10 lat (W lutym 11), w sierpniu straciłam Aniołka,  a w październiku dowiedziałam się o naszym Szczęściu.  Jestem pełna obaw, tymczasem jeszcze przed pierwszą wizytą... Ale kiefy patrzę na moje piękne kreski, mocno wierzę że tym razem wszystko musi być dobrze!
 nasz termin według kalkulatora to 07.07. Jestem 36 letnia mama. Moja córcia ma 10 lat (W lutym 11), w sierpniu straciłam Aniołka,  a w październiku dowiedziałam się o naszym Szczęściu.  Jestem pełna obaw, tymczasem jeszcze przed pierwszą wizytą... Ale kiefy patrzę na moje piękne kreski, mocno wierzę że tym razem wszystko musi być dobrze!

nasz termin według kalkulatora to 07.07. Jestem 36 letnia mama. Moja córcia ma 10 lat (W lutym 11), w sierpniu straciłam Aniołka,  a w październiku dowiedziałam się o naszym Szczęściu.  Jestem pełna obaw, tymczasem jeszcze przed pierwszą wizytą... Ale kiefy patrzę na moje piękne kreski, mocno wierzę że tym razem wszystko musi być dobrze!
 nasz termin według kalkulatora to 07.07. Jestem 36 letnia mama. Moja córcia ma 10 lat (W lutym 11), w sierpniu straciłam Aniołka,  a w październiku dowiedziałam się o naszym Szczęściu.  Jestem pełna obaw, tymczasem jeszcze przed pierwszą wizytą... Ale kiefy patrzę na moje piękne kreski, mocno wierzę że tym razem wszystko musi być dobrze!Lilimania
Zaciekawiona BB
bedzie dobrze  trzymamy kciuki
 trzymamy kciuki  ja obecnie tyle sie naczytalam ze tez mam obawy ze cos moze sie stac. ale trzeba byc dobrej mysli
 ja obecnie tyle sie naczytalam ze tez mam obawy ze cos moze sie stac. ale trzeba byc dobrej mysli  

Witam się również ja [emoji3526] nasz termin według kalkulatora to 07.07. Jestem 36 letnia mama. Moja córcia ma 10 lat (W lutym 11), w sierpniu straciłam Aniołka, a w październiku dowiedziałam się o naszym Szczęściu. Jestem pełna obaw, tymczasem jeszcze przed pierwszą wizytą... Ale kiefy patrzę na moje piękne kreski, mocno wierzę że tym razem wszystko musi być dobrze!
@Dzola83 witaj, moje gratulacje! Tak trzymaj - trzeba myśleć pozytywnie!
 Po wizycie dam znać
 Po wizycie dam znać 

Na to wyglądaO to pierwsza bedziesz z wiadomościami
reklama

kasiunia2124
Uda sie trzymamy kciuki za Nas wszystkie, podobnie mamy mam synusia 9 lat i 36 lat no prawie 37 bo 24 listopada bede miala urodziny pozdrawiamWitam się również ja ☺ nasz termin według kalkulatora to 07.07. Jestem 36 letnia mama. Moja córcia ma 10 lat (W lutym 11), w sierpniu straciłam Aniołka, a w październiku dowiedziałam się o naszym Szczęściu. Jestem pełna obaw, tymczasem jeszcze przed pierwszą wizytą... Ale kiefy patrzę na moje piękne kreski, mocno wierzę że tym razem wszystko musi być dobrze!