Jutro i w piatek bede umawiać wizytę, oczywiscie dopiero na za jakies 2-3 tygodnie.Gratulacje! To kiedy pierwsza wizyta? Masz już umówioną?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro i w piatek bede umawiać wizytę, oczywiscie dopiero na za jakies 2-3 tygodnie.Gratulacje! To kiedy pierwsza wizyta? Masz już umówioną?
To u mnie w tym wypadku dzisiaj 50 dzień więc serduszko na wizycie powinno byćto licząc od pierwszego dnia miesiączki to u mnie jest dziś 47 dzień ciąży
ale mam mdłości, japierdole, dopiero co jadłam, na chwilę pomogło i znowu
Jutro na 17To u mnie w tym wypadku dzisiaj 50 dzień więc serduszko na wizycie powinno byćSuri a kiedy Ty masz wizytę ?
czescCześć dziewczyny, witam się jako przyszła lipcowa mama i obecna już mama 5letniej dziewczynki. Jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Testy pozytywne już na 8dni przed (nie)spodziewanym okresem. Pierwsza beta prawie 200, druga beta po 6 dniach ponad 3500wizyta u lekarza 2.12 już nie mogę się doczekać
Czy któraś z Was też planuje wykonać badanie Nifty?
No wiadomka!Daj znać co i jak![]()
Nie, nie czytałam. Jest 150 stron, ciężko wszystko przejrzećczesc
A czytałaś poprzednie strony? była rozmowa na temat tego testui kto go będzie robić