reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Cześć dziewczyny, witam się jako przyszła lipcowa mama i obecna już mama 5letniej dziewczynki. Jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Testy pozytywne już na 8dni przed (nie)spodziewanym okresem. Pierwsza beta prawie 200, druga beta po 6 dniach ponad 3500 :) wizyta u lekarza 2.12 już nie mogę się doczekać :)

Czy któraś z Was też planuje wykonać badanie Nifty?

Tak robie badanie nifty tak jak w poprzednich dwoch ciazach;)

ja do tej co tu link był nie dołączę. I tak za dużo siedzę z kom w ręce :/ kolejna grupa do przeglądania to już za wiele. Wystarczy że na grupie którą stworzyła Karolina zaczniemy więcej pisać.

Hej, witajcie. Rano dostałam wyniki bety, które pozwoliły mi pomyśleć, że będzie wszystko dobrze, więc chciałam się przywitać. To moja druga ciąża, 4+5 tc, więc dość wcześnie. Termin mi wychodzi jakoś na 17 lipca. Ten cykl był całkiem inny, krótszy i ciężko mi dokładnie powiedzieć. Mam już 1,5 roczną córkę, więc różnica będzie trochę ponad 2 lata. Może będę miała prezent na urodziny? [emoji848][emoji4]

Hej, witajcie. Rano dostałam wyniki bety, które pozwoliły mi pomyśleć, że będzie wszystko dobrze, więc chciałam się przywitać. To moja druga ciąża, 4+5 tc, więc dość wcześnie. Termin mi wychodzi jakoś na 17 lipca. Ten cykl był całkiem inny, krótszy i ciężko mi dokładnie powiedzieć. Mam już 1,5 roczną córkę, więc różnica będzie trochę ponad 2 lata. Może będę miała prezent na urodziny? [emoji848][emoji4]
Witaj. Masz termin tak jak i ja [emoji846] ja podobnie 4+5 dzis. Kiedy planujesz wizyte?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry