reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja jak pomyśle ze mam się widzieć z ojcem mojego A to aż mnie telepie 🤷🏻‍♂️🤭

W sumie Ja rodziny nie mam ze str mojej ,,, moji sie rozwiedli jak bylam mala
Mama odeszla 2004 rak
Mam dwie suostry to z nimi klotnia
Od dawna zyje ns emigracji, pierw wlochy potem Uk i teraz niemcy
Jakos bardziej ciagnie mnie na wlochy bo tAm bliscy ludzie duzo lat spedzonych , super ze mam super tesciow ufff[emoji23][emoji23]
Ale ucze dzieci polskiego

reklama
U mnie w razie co na bank cesarka bo mialam juz 2. Wiec tez conajmniej 2 tyg wczesniej czyli poczatkiem lipca.
Moj pierwszy syn mial byc z poczatku stycznia, urodzil sie 3tyg wczesniej 15 grudnia. 2 syn termin byl na 4 czerwca urodzil sie 6 czerwca. 3 syn termin mialam na 9 maja a jest z 14 kwietnia.
Teraz termin na 20.

Tak u mnie tez dwie cc ... te 95% to taki przedluzany u mnie na 100% ze trzecue cc🤣🤣🤣

Ja pierwsze cc bo lozysko przodujace bylo
Drugi e cc bo porod byl za wczesnie po cc
Miedzy corka sunem 15 mscy roznica

Tak u mnie tez dwie cc ... te 95% to taki przedluzany u mnie na 100% ze trzecue cc[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ja pierwsze cc bo lozysko przodujace bylo
Drugi e cc bo porod byl za wczesnie po cc
Miedzy corka sunem 15 mscy roznica
U mnie pierwszy porod sn. Potem cc bo dziecko bylo posladkowo. 3 pprod cc z wyboru plus potem doszlo ze maly ma hipotrofie i problemy zdrowotne wiec czy tak czy owak by bylo. I teraz juz wiekszej mozliwosci nie mam tym bardziej ze moj najmlodszy dzis konczy 7 miesiecy wiec tez cesarka byla dopiero co...

Tez nie jestem na grupie na fb[emoji4]. Mam paranoje ze mi sie w profilu wyświetli i rodzina zobaczy wczesniej niz mam to w planach[emoji12].

Co do porodu, to chcialabym SN, ale nie wiem jak bedzie bo pierwsze było CC.

Chodzą za mną śledzie. Tak bym zjadla[emoji33]. Ogolnie mnie na ryby bierze.

U mnie pierwszy porod sn. Potem cc bo dziecko bylo posladkowo. 3 pprod cc z wyboru plus potem doszlo ze maly ma hipotrofie i problemy zdrowotne wiec czy tak czy owak by bylo. I teraz juz wiekszej mozliwosci nie mam tym bardziej ze moj najmlodszy dzis konczy 7 miesiecy wiec tez cesarka byla dopiero co...
Jak dajesz rade w ciazy z taką gromadką?

reklama
Do góry