• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Nadrobiłam Was troszkę to mogę dodać, że mając dwie dziewczynki marzy mi się synek, ale córeczki też na porodówce nie zostawię😀ja jeszcze objawów nie mam tylko trochę szybciej się mecze,ale wtedy sobie trochę poleżę i jest ok.

reklama
Cześć dziewczyny!
W sobotę zrobiłam test i wyszły 2 kreski, chociaż ta druga taka bledziutka. We wtorek byłam u gina ale ten tylko pokazał na usg czarna kropkę i powiedział że to może być ciąża ale nie musi. Wczoraj zrobiłam betę i dzisiaj wynik 1200. Także jestem w ciąży. Nie wiem czy się bardziej cieszę czy boję ( pomimo że ciąża planowana). Mam już 2 dzieci :córka 15 syn 8, zawsze marzyłam o trójce dzieci ale jakoś zawsze "coś" przeszkadzalo- praca, mieszkanie itp.

Cześć dziewczyny!
W sobotę zrobiłam test i wyszły 2 kreski, chociaż ta druga taka bledziutka. We wtorek byłam u gina ale ten tylko pokazał na usg czarna kropkę i powiedział że to może być ciąża ale nie musi. Wczoraj zrobiłam betę i dzisiaj wynik 1200. Także jestem w ciąży. Nie wiem czy się bardziej cieszę czy boję ( pomimo że ciąża planowana). Mam już 2 dzieci :córka 15 syn 8, zawsze marzyłam o trójce dzieci ale jakoś zawsze "coś" przeszkadzalo- praca, mieszkanie itp.
Gratulacje:)

Beta 300, jutro powtorka. Lekarz mowi ze to jest bardzo wczesna ciaza. Zyczyl jak najlepiej. Zastanawia mnie fakt, jak to jest ze niektore maja tak wysoka bete a ja tak niska...

Cześć dziewczyny!

No to witaj cieszymy się razem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry