Gusia 2106
Fanka BB :)
No to szybko zaczęłaśTo dziś niedziela jajkowabo ja na śniadanie zrobiłam sobie 3 jaja na miękko dwie kromki pieczywa. A teraz gotuje sobie ryż z warzywami będzie na obiad i jutro do pracy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to szybko zaczęłaśTo dziś niedziela jajkowabo ja na śniadanie zrobiłam sobie 3 jaja na miękko dwie kromki pieczywa. A teraz gotuje sobie ryż z warzywami będzie na obiad i jutro do pracy.
Zrobiłam puki dobrze się czuje☺ no i lepiej jak już będzie zrobione kiedy napadnie mnie głód. Muszę dziś trochę ogarnąć dom. Bardzo mi się nie chce i książka do mnie woła... Więc odwale aby było i siadam do książki ☺ córka ma zupę z wczoraj. A Mężowi zrobię ziemniaki kotleta mielonego i buraczki - które na szczęście mam już zrobione.No to szybko zaczęłaśJa czekam az kochany przyjdzie z siłowni, będzie tarkowal warzywa na lasagne
wcześniej nie zaczne
![]()
Ogarnięta kobitkaZrobiłam puki dobrze się czuje☺ no i lepiej jak już będzie zrobione kiedy napadnie mnie głód. Muszę dziś trochę ogarnąć dom. Bardzo mi się nie chce i książka do mnie woła... Więc odwale aby było i siadam do książki ☺ córka ma zupę z wczoraj. A Mężowi zrobię ziemniaki kotleta mielonego i buraczki - które na szczęście mam już zrobione.
Oby tak dalej !Witam kolezanki. Ja wlasnie obudzilam sie po raz drugi. O 6 pobudka na badania i jeszcze jakas dziewczyne na oddzial przyjmowali. Teraz obudzili by powiedziec ze beta wzrosla do ponad 1100 [emoji846] idziemy z kropka w dobrym kierunku.
Kazdej z Was zycze spokojnej niedzieli q[emoji6]
Źródło : wujek GoogleHej.
Mam pytanie: dziczyzna w ciąży, tak czy nie?
Nigdy nie jadłam, a zostaliśmy zaproszeni na kolacje z dziczyzny i kurde jeśli nie to nie mam pojęcia jak się wykręcić,.
P.s. Na kolację raczej kiełbaski nie dostanieszŹródło : wujek Google:
Bywa, że temat jedzenia dziczyzny w ciąży budzi kontrowersje, ale jeśli pochodzi ona z pewnego źródła i została dokładnie przebadana, to nie ma czego się obawiać. Co prawda niektórzy lekarze odradzają jedzenia kiełbasy z dzika i innych wyrobów z dziczyzny kobietom w ciąży, z uwagi na niewielkie ryzyko zarażenia włośnicą. Jednak w przypadku wyrobów tworzonych z mięsa przebadanego i poddanego obróbce termicznej, takie zagrożenie w zasadzie nie występuje. Kiełbasa z dzika i ogólnie szeroko pojęta dziczyzna to doskonały wybór dla osób będących na diecie. Dziczyzna jest mniej kaloryczna od wieprzowiny i stanowi ciekawe urozmaicenie diety opierającej się na mięsie drobiowym.
Ale nie wiem z jakiego źródła pochodzi.. i tu jest klops.. sama nie kupiłam więc pewności nie mamP.s. Na kolację raczej kiełbaski nie dostaniesz![]()
I wyszukałam coś takiego i mam stes:Ale nie wiem z jakiego źródła pochodzi.. i tu jest klops.. sama nie kupiłam więc pewności nie mam![]()