Gusia 2106
Fanka BB :)
Ja pójdę chyba do rodzinnego i poproszę o bete, i badania krwi. Nie wytrzymam dwa tygodnieJa bety nie robiłam w ogóle bo nie chciałam się stresować... No nic pozostaje czekać do środy wszystko się wtedy okaże
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pójdę chyba do rodzinnego i poproszę o bete, i badania krwi. Nie wytrzymam dwa tygodnieJa bety nie robiłam w ogóle bo nie chciałam się stresować... No nic pozostaje czekać do środy wszystko się wtedy okaże
Witaj!! Ja rowniez mam date 17.07-witaj zatem w klubie. U mnie to rowniez drugi raz, za pierwszym razem serce sie nie wyksztalcilo. Licze ze tym razem bedzie lepiej. Kiedy pierwsza wizyta?Witam! Wczoraj dowiedziałam się że będę drugi raz mamą. Zrobiłam test, dziś powtórzyłam. Moja data to 17.07. Mam 37 lat i córkę Polę 5 lat. Nie byłam jeszcze u lekarza. Wszystko na spokojnie. To druga ciąża także luz. Wychodzę z założenia że wszystko będzie dobrze. Mam zamiar pracować do porodu i po porodzie jak najszybciej wrócić do pracy. Jak będzie czas pokaże. Pozdrawiam Was wszystkie ciepło i życzę zdrowia!
Ja dostalam taką dawke ze wzgledu na niski progesteron. Powinien juz szybowac w okolicę 20 lub w idealnym przypadku miec wartosc okolo 24, a moj byl ponizej 10. Jasne ze bedzie w porzadku. Nie martw sie[emoji6].Ja dostałam tylko progesteron 100mg też biorę 2 razy dziennie, jod no i wiadomka kwas foliowy. Mam nadzieję że to wszystko pomoże.
Myślę że powinnaś poczekać do 3 miesiącaTrudno mi coś poradzić. Ty musisz ocenić czy jest to stres znośny (w końcu codziennie czymś się denerwujemy) czy jednak zbyt intensywny. I jeśli masz obawy że to może zagrozić ciąży to powiedz szefowi i poproś o zmianę obowiązków.
Nie ma co z góry zakładać, że coś pójdzie nie tak i obawiać się na zapas współczucia. Myśl pozytywnie!
Jestem asystentka bardzo bogatego biznesmena z Warszawy. Pracuję zdalnie z Olsztyna. Mam tu swoje biuro. Oprócz tego otworzyliśmy z mężem swoją firmę budowlaną kilka miesięcy temu więc tutaj nie ma możliwości urlopu. Nie stać nas pół i co żeby kogoś zatrudnić. Muszę pracować. Nie ma wyjścia... poprzednia ciążę leniuchowalam od 3 miesiąca i było fajnie ale wystarczy mi. Druga ciążę przeżywa się inaczej niż pierwszą.Witaj
Gratuluje i duO zdrówka.
Gdzie pracujesz?
Fajnie ze możesz tak do porodu tyrkac![]()
A ja sie ciesze ze poinformowalam szefostwo, bowiem teraz jestem w szpitalu i ona wie ze moja nieobecnosc moze byc dluzsza...Kurde jak tak gadacie o tej pracy to ja tez bym bardzo chciała bo lubie swoją robotę. Ale u mnie nie ma taryfy ulgowej. I ten stres najgorszy :/
Umówię się w tym tygodniuWitaj!! Ja rowniez mam date 17.07-witaj zatem w klubie. U mnie to rowniez drugi raz, za pierwszym razem serce sie nie wyksztalcilo. Licze ze tym razem bedzie lepiej. Kiedy pierwsza wizyta?
Ja nie wiem jaki mam. Nie zrobili mi badań przepisali profilaktyczne po utracie pierwszej ciąży. Moje piersi raz bolą bardziej raz mniej, czytałam że to też zależy od poziomu progesteronuJa dostalam taką dawke ze wzgledu na niski progesteron. Powinien juz szybowac w okolicę 20 lub w idealnym przypadku miec wartosc okolo 24, a moj byl ponizej 10. Jasne ze bedzie w porzadku. Nie martw sie[emoji6].
Ja akurat profesteron sama zrobilam bo mnie brudzenie zdziwilo, a ze potem rozkreciło sie bardziej to w sumie tylko lepiej ze mialam te wyniki. Mnie piersi praktycznie nie bolą, pod koniec dnia troche, ale w pierwszej ciazy tez dlugo nie bolały. Ryszyly po 8 tygodniu.Ja nie wiem jaki mam. Nie zrobili mi badań przepisali profilaktyczne po utracie pierwszej ciąży. Moje piersi raz bolą bardziej raz mniej, czytałam że to też zależy od poziomu progesteronu
Eeeee to pewnie ze tak. Ja chyba jednak odpuszcze ze względu na stres. Cały czas mam obawy ze potraktują mnie jak w poprzedniej pracyMyślę że powinnaś poczekać do 3 miesiąca
Jestem asystentka bardzo bogatego biznesmena z Warszawy. Pracuję zdalnie z Olsztyna. Mam tu swoje biuro. Oprócz tego otworzyliśmy z mężem swoją firmę budowlaną kilka miesięcy temu więc tutaj nie ma możliwości urlopu. Nie stać nas pół i co żeby kogoś zatrudnić. Muszę pracować. Nie ma wyjścia... poprzednia ciążę leniuchowalam od 3 miesiąca i było fajnie ale wystarczy mi. Druga ciążę przeżywa się inaczej niż pierwszą.
A ja sie ciesze ze poinformowalam szefostwo, bowiem teraz jestem w szpitalu i ona wie ze moja nieobecnosc moze byc dluzsza...